Skaistė3 parašė:
Sveikos, pasakykite kur galima vyrui pasėlį(spermos) pasidaryti Klaipėdoje?
Jolsanoje daro🙂 vyras synlab dare😉
Spermos tyrimai – tai vyro sėklinio skysčio tyrimai, įvertinantys vyro vaisingumo lygį ir vyro lytinių bei reprodukcinių organų sistemos funkcijas. Skaityti
visą straipsnįSkaistė3 parašė:
Sveikos, pasakykite kur galima vyrui pasėlį(spermos) pasidaryti Klaipėdoje?
Jolsanoje daro🙂 vyras synlab dare😉
Stirniukė parašė:
Užsirašem rytojui spermogramos tyrimui. Tai jau abu su vyru jauduliuką jaučiam.😢
Nepergyvenkit, juk gal viskas gerai bus! Plius kad viena vaikeli juk jau turite😊
Stirniukė parašė:
Užsirašem rytojui spermogramos tyrimui. Tai jau abu su vyru jauduliuką jaučiam.😢
Nesijaudinkit reikia tiketis geriausia, o paziurekit kiek pvz kaip situacija pasitaiso, daugiau optimizmo😉💪
Leyils parašė:
Nesijaudinkit reikia tiketis geriausia, o paziurekit kiek pvz kaip situacija pasitaiso, daugiau optimizmo😉💪
Aš tai dar aš. Man svarbu žinot, kad gal reikia bandyt kitus papildus ar pan, nes vyras išvažiuot žada į užsienį. Kad nenupirkčiau tokiu pat, jei jie papadėjo.😊 bet va vyrui tai bus vėl smūgis jei nepagerėjęs nors kiek tyrimas bus.😊
Stirniukė parašė:
Aš tai dar aš. Man svarbu žinot, kad gal reikia bandyt kitus papildus ar pan, nes vyras išvažiuot žada į užsienį. Kad nenupirkčiau tokiu pat, jei jie papadėjo.😊 bet…
Puikiai Jus suprantu, mano vyriui irgi buvo sokas kai nepagerejo, nes labai tikejosi, kad bus bent minimaliai geriau. Mes taip pat keitem vitaminus, nes nera pigus malonumas, o jeigu dar ir naudos nera tai isvis gaila pinigeliu palieka 🤦♀️
Leyils parašė:
Puikiai Jus suprantu, mano vyriui irgi buvo sokas kai nepagerejo, nes labai tikejosi, kad bus bent minimaliai geriau. Mes taip pat keitem vitaminus, nes nera pigus …
Tai vaa.😕 Maniškiui, tai kai pirmą kart sužinojom, tai dvi dienas nešnekėjo, nusimininęs viskas. Tada kažkaip prasilaužė. O vakar sako jei nebus nei kiek pagerejes, skirsimes, kad galėtum vaikų turėt. Aišku, poto sakė, kai aprekiau, kad juokauja, bet neaišku kas jo galvoj darosi. 🙈🙈
Stirniukė parašė:
Tai vaa.😕 Maniškiui, tai kai pirmą kart sužinojom, tai dvi dienas nešnekėjo, nusimininęs viskas. Tada kažkaip prasilaužė. O vakar sako jei nebus nei kiek pagerejes,…
Kas tiems vyrams su tom skirybom, maniskis irgi buvo sugalvojes😂😂😂 turbut cia tokia gynybine reakcija, laukom kumscius kad ryt ateitu geri rezultatai!!!!
Stirniukė parašė:
Tai vaa.😕 Maniškiui, tai kai pirmą kart sužinojom, tai dvi dienas nešnekėjo, nusimininęs viskas. Tada kažkaip prasilaužė. O vakar sako jei nebus nei kiek pagerejes,…
Lyg ir minėjot, kad oligospermija? Koks kiekis ml? Pas mus tas pats.. tik ne jis, o aš panikuoju.. gal ir gerai. Lauksim jūsų rezultatų ir laikom špygas🤞
Leyils parašė:
Kas tiems vyrams su tom skirybom, maniskis irgi buvo sugalvojes😂😂😂 turbut cia tokia gynybine reakcija, laukom kumscius kad ryt ateitu geri rezultatai!!!!
Gali būt. Bet net nervina tokios nesamones😂
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai