Gerda01 parašė:
OV buvo 9d. Bet dabar tas tepliojimas pagausejo
Jau kaip ir per vėlai implantacijai tada būtų. :/
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįGerda01 parašė:
OV buvo 9d. Bet dabar tas tepliojimas pagausejo
bra123 parašė:
Aciu Jums
na gaila, jau bandom 5men., kazkaio nesigauna... pas mane hemoglobinas mazas ir feritino norma tik 3, tai vis tikimes kazkokiu naujienu geresniu
Gerda01 parašė:
Aciu Jumsna gaila, jau bandom 5men., kazkaio nesigauna... pas mane hemoglobinas mazas ir feritino norma tik 3, tai vis tikimes kazkokiu naujienu geresniu
![]()
Tikrai žinau ką tai reiškia žinokite ♥️ Aš ne tik ilgai nepastojau, bet dar lapkritį ir persileidimą apturėjau. Linkiu sėkmingo naujo ciklo, atsipalaiduokit!
Sveikos. Toks gan keistas dalykas mm, turi prasidėti kovo 16 diena. Su vyru turėjom santykius tik savaite laiko iki dabar. Ir šiandien nuėjus į wc, ant popierius liko rūžava. Bet neskauda nei pilvo, nieko. Ar gali būti implantacinis kraujavimas, taip greit? Ar ankstinasi mėnesinės? 🤔
Anilev parašė:
Sveikos. Toks gan keistas dalykas mm, turi prasidėti kovo 16 diena. Su vyru turėjom santykius tik savaite laiko iki dabar. Ir šiandien nuėjus į wc, ant popierius li…
Man panašiai, mėnesinės išvis turi pasirodyti mėnesio pabaigoje, ir prasidėjo toks tepliojimas pries ovuliacijos laika (ovuliacijos testus dariausi, aisku neigiami, nes ir nejauciu nieko, nors anksciau ir krutine pajautredavo ir pan.), vos vos toks rusvas, nieko neskauda. Vakar sakau aj testa pasidarysiu, ankstyvo nėštumo, ale jau ekstra ankstyva ir parode dvi ryskias juosteles, net susipainiojau nes taip anksti parode 🙈
Sveikos merginos, pries 2 savaites turėjau susirgti mm, jos velavo, tada patepliojo kelias dienas ir liovesi,labai skaudi krutine pasidarė, praejo savaite ir vel pradejo teplioti. Nestumo nevengiam gan senai, nesenai ir buvau pas gine viskas idealu buvo. Bet sirgau dar ir covid pries tariamas menesines viskas kruvoje, gal kažkas turite patarimų? Vel nuvykti pas ginekologe? Ar kamnors panašiai yra buvę?
gabriele92 parašė:
Sveikos merginos, pries 2 savaites turėjau susirgti mm, jos velavo, tada patepliojo kelias dienas ir liovesi,labai skaudi krutine pasidarė, praejo savaite ir vel pr…
Siūlyčiau atlikti nėštumo testą, jau turėtų rodyti
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai