2022.02.20 15:08 (prieš 4 m.)
Sveikos merginos noriu patarimo su savuoju darėm myliuka tai buvo vasario 8d per vaisingiausia diena taip parodė mano kalendorius programėlėje o ji nebuvo dar manęs nuvylusi, bet gavosi taip kad maniškis žvejys ir sugalvojo pažvejoti ant ledo ir įlūžo vos neivyko tragiškas dalykas, bet dėka vieno gero žmogaus kuris buvo namie ir išgirdo jo pagalbos šauksmą ir jam padėjo. Grįžęs namo iš to džiaugsmo ir mano džiaugsmo sugulėm ir tai įvyko iki pat galo net nepagalvoja. Mylim vienas kita labai bet dar neplanavome vaikelio viskas įvyko iš išgyvenimo akimirkos ir jaudulio. Poto tik supratome kas įvyko sunerimome, tad abu pasitarę nupirko greitąją kontraceptinę tablete. Vaistininke jam pabrėžė, kad reik išgerti geriausia per 12val bet negalėjau tam tarpe jos išgerti išgėriau nepilnai 24val. Mano ciklas kas 28d reguliarios Turiu susirgti vasario 21d. Bet vakar 19d man pradėjo pateplioti maniau kad mm prasidėjo ankščiau keliom dienom,bet tepliojimas buvo matyti tik ant tualetionio popieriaus, tad galvojau palauksiu gal išsismarkaus bet deje nepajutau jokių pilvo skausmų ir pagausėjimo tepliojimo. Šiandien dingo visai. Ar tai galėjo būti implantacija, nes nejaučiu jokių pilvo pamaudimų kaip ankščiau prieš mėn 2d mausdavo pilvą ir žinodavau kad mm jau čia pat. Krutine karts nuo kart sudiegia ir nugara, bet daugiau nieko. Nt dar nesinori pirkalioti nes su pirmu vaikeliu kai bandžiau pastoti tekdavo labai nusivilti. Jei būčiau pastojus tikrai būčiau laiminga ir jis ir lauktume. Bet dabar sunkesnis periodas pas mus tai ir išliekam šiek tiek išsigandę.