Kristinav parašė:
Mano 2900 va cia tai didokas![]()
Va cia tai didokas
, tikrai didelis
Kristinav parašė:
Mano 2900 va cia tai didokas![]()
Va cia tai didokas
, tikrai didelis
snopsike parašė:
Va cia tai didokas, tikrai didelis
aha net issigandau kai pasake praeita sav. kad mano lelius 1574g sveria ir biski truksta svorio neemiau i galva bet dabar tokius svorius kitu mamyciu leliuku pamacius pradedu nerimauti
ir nejuokais pergyvent
bet pagal skales tai mes augam normaliai
dabar jau pasimeciau
dainora gerdauske parašė:
as siandiena skalbiuosi viska, rytoj lyginsiu![]()
o as snd mazylio daiktus i tase sudejau, visus pampersus irgi. liko tik mano rubai. ir pagaliau lovele pastatem
DowaDowa parašė:
Nesinervuok taip - gal tiesiog limfmazgis? Ar skauda aplink ta guziuka? ar paraude?
Man buvo lygiai taip pat, kirksnyje guzas,sake lygiai taip pat ,kad nuo skutimo.Vaziavau i greitaja,nes taip skaudejo,kad vos paejau,skausmas plito.Butu pjove,bet kadangi laukiuosi,tai israse labai stipriu antibiotiku.Buvau issigandusi,bet sugeriau ir viskas praejo.
dovilyte.T. parašė:
aha net issigandau kai pasake praeita sav. kad mano lelius 1574g sveria ir biski truksta svorio neemiau i galva bet dabar tokius svorius kitu mamyciu leliuku pamacius pradedu nerimautiir nejuokais pergyvent
dabar jau pasimeciau
![]()
Na, mano draugei savaite pries gimdyma sake, kad lelius apie 3, 5 kg (as tiksliai nepamenu tu skaiciu), o gime mergyte 2,8 kg. Tai as maziau i sirdi imciau tuos skaiciukus apie kg.
O del tu kraujo atsakymu, siandien irgi pati sirdy pykstu ant savo gydytojos - kraujas paimtas pries menesi, gliukozes testas, slapimas irgi. Dabar tik atsakymus suzinosiu, o jei kas blogai? Nemanau, kad skambins, jei blogi atsakymai butu...
Siaip antra karta Mazylio gimdymo namu nesirinkciau
Sisiukas darytas dukart, kraujas irgi (viena karta del vemimu kai pagulde i ligonine ten pat). Siuncia ZIV, Sifilius darytis i privacia klinika, ploti pinigus tenka nemazus, nors pats Mazylis yra didziules ligonines filialas... O ir taip konvejeris.
Poryt apsilankymas pas gyd., sakiau skusiuos del begancio skyscio, nes pradejau mastyt, kad ne kaip sisiukas man jau dabar, kvapas kitoks
GretaLad parašė:
o as snd mazylio daiktus i tase sudejau, visus pampersus irgi. liko tik mano rubai. ir pagaliau lovele pastatem![]()
O as kaip visoms pavydziu... Ne tik, kad negaliu kraustyti vaiko daiktu, bet ir pati nenormaliai gyvenu, kaip sakant, be nuolatines gyvenamosios vietos
Tai pas mama, tai savo bute, tai mintimis jau UK, daiktai dezese, tasese. Puse Kaune, puse Zemaitijoj. Ir normalu zmogu uzknistu
Ausyle parašė:
Man buvo lygiai taip pat, kirksnyje guzas,sake lygiai taip pat ,kad nuo skutimo.Vaziavau i greitaja,nes taip skaudejo,kad vos paejau,skausmas plito.Butu pjove,bet kadangi laukiuosi,tai israse labai stipriu antibiotiku.Buvau issigandusi,bet sugeriau ir viskas praejo.
gal dar pameni pavadinima>? as ketv eisiu pas seimos del dekretiniu, tai tuo paciu uzklausiu ir apie tai....
dovilyte.T. parašė:
aha net issigandau kai pasake praeita sav. kad mano lelius 1574g sveria ir biski truksta svorio neemiau i galva bet dabar tokius svorius kitu mamyciu leliuku pamacius pradedu nerimautiir nejuokais pergyvent
dabar jau pasimeciau
![]()
IIndre parašė:
ko cia tau gazdintis, tavo lelius visiskai normalus![]()
mes daremes echoskopija turedami lygiai 30sav ir 1d lelius sveria 1.461gr ir yra 39.6cm gyditoja sake viskas normalu nesesam istu didziuju,bet ir neesam tokie maziukai![]()
nera ko pergyventi, manau truputi mazesnis lialius ir tiek, jei gyd. niemo vblogo nesake, tai reiskia viskas gerai.
Fatiga parašė:
As del sifilio ir ZIV. Negi vel reiks ploti 100 Lt?! Nesamone kazkokia, negi privalomi tyrimai neturetu buti nemokami?
man nemokamai visi tyrimai, jau antra karta dare del ziv
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai