JusteK parašė:
man sitas puslapis patinkageru minciu yra
as daznai cia nusiziuriu ka nors
JusteK parašė:
man sitas puslapis patinkageru minciu yra
julelyte parašė:
as irgi
tik kolkas mano valgytojas labiau MP valgo nei ka nors kita....
JusteK parašė:
as irgitik kolkas mano valgytojas labiau MP valgo nei ka nors kita....
maniskis pastaruoju metu irgi
riekute parašė:
aha tikrai yra idomiu receptukunes man jau baigiasi fantazija, o dar mano panele tokia isranki labai jau daug kosiu jai nepatinka
![]()
maniskiui kazkaip irgi nelabai, kelias kokias tik. bet kol valgo pienuka, tai nesuku galvos. nenori- nereikia.
JusteK parašė:
maniskiui kazkaip irgi nelabai, kelias kokias tik. bet kol valgo pienuka, tai nesuku galvos. nenori- nereikia.
o kaip jusu kraujas? nes musu tai nera labai geras, kaip daktare isireiske yra polinkis i mazakraujyste. todel turim valgyti mesos ir viska kas turi daugiau gelezies
JaRa parašė:
Labai skani.
Reikia: 2 kg kvietiniu miltu, 1 st.cukraus, 4a.s. nukratytos su nedideliu kaupu druskos, 1,5 l vandens, 3 saukstai kmynu, 1/3 pakelio mieliu.
Darbo eiga: I puoda supilame 1,5 l vandens ir visus kmynus, truputeli paviriname. I dubeni idedame 10 valgomu saukstu miltu su nedideliu kaupu, cukru, druska ir po truputi pilame verdanti vandeni su kmynais gerai maisant (uzplikome minetus produktus). Gauta mase palikti kol atves. Uzraugiame mieles (truputeli vandens, cukraus). I atvesusia mase supilame pakilusias mieles, sudedame likusius miltus, gerai isminkome. Paliekme rugimui 2-3 val. kol gerai iskils. Bletute patepame taukais (jokiu budu ne aliejumi, ne svietu), pabarstome miltais, sudedame iskilusia mase, kepame apie 1 val ant 200 laipsniu. Kepant duonai negalima darineti orkaites dureliu. Iskepus - apslakstyti vandeniu, uzdengti drobiniu ranksluosteliu, karstos nepjauti.
Siai normai naudojama blekute (apytiksliai)- aukstis 8 cm, ilgis 32cm, potis 30 cm. As kepu is puses normos, nes neturiu tokios dideles talpos.
Sveikute , o cia miltai paprasti kvietiniai dedasi ar kokie rupus ? naturalus?
Auga parašė:
Sveikute , o cia miltai paprasti kvietiniai dedasi ar kokie rupus ? naturalus?
Paprasti miltai
riekute parašė:
o kaip jusu kraujas? nes musu tai nera labai geras, kaip daktare isireiske yra polinkis i mazakraujyste. todel turim valgyti mesos ir viska kas turi daugiau gelezies
musu dar telpa i normas, daktare sake nesijaudinti. ir pakomentavo, kad mazyliai maitinami MP dazniau atsisako valgyti kitoki maista, delto pergyventi irgi nereikia, nes jie gauna kas geriausia.
tai as ir nesijaudinu. pati mesa kasdien valgau, bandau ir jam ivairias koseles su siek tiek mesos, tik kolkas mazai ka tevalgo. bet, mano tokia nuomone, jei jam nepatinka ir jis nenori - reiskia dar nelaikas.
Agniuks parašė:
mes nature babycare - jie superiniai po nakties 7 val. su pampiu uzpakalis geriau atrodo ne idiena
Mes irgi turim probelmu su uzpakaliuku, bet pas mus labai blogos ismatos. Naudoju visada ekologiskus pampersus, bet vis tiek ten rausta arba labai daznai paberia... jai tik stipriai pradeda pusti pilveli iskart ten raudona pasidaro. pabodo taip vargti. na mums dar nemazai pucia vidurius, nes vis tas bakteriju disbakterioze nuo mazens.. o is kur perki pampersus nature babycare. galvoju gal ir mums pabandyti, nes diena lyg ir nieko, o per nakti daznai ten parausta.
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai