misskit parašė:
Gal patartumet kaip tokiems artimiems zmonems isaiskinti, kad nenusisneketu? Savo mamai kai kanors uzvapa tai ramiai pasakau ka cia nusisneki ir ji nebesigincija :-…
misskit parašė:
Gal patartumet kaip tokiems artimiems zmonems isaiskinti, kad nenusisneketu? Savo mamai kai kanors uzvapa tai ramiai pasakau ka cia nusisneki ir ji nebesigincija :-…
Man kai del zindymo anyta buvo pradejusi aiskint, kad pienas per liesas, vaikas nepavalgo, uztai daug verkia, tai pasakiau, kad patarimus priimu tik is ilgiau uz mane zindziusiu, o ne is nezindziusiu isvis. O kai dabar aiskina, kad didzioji turi kas ryta po stikline pieno isgerti, kad uzdeciau jos atsiusta dvd barbie paziureti ar dar ka, tai per daug nesiginciju su ja, kartais tik palinkcioju galva, tipo gerai gerai, o kartais atsakau, kad as taip nedarysu, nenoriu, man tai nepriimtina ir pan, o labiausiai ja tenkina atsakymas - o gydytojas sake taip, tada nebesigincija
Vyro paprasiau, kad pats jai pasakytu, kad savo vaikus uzaugino taip kaip ji norejo, o ,mes savo auginam taip, kaip mums atrodo geriausia ir jei reiks patarimo, butinai pasiklausim, o siaip domimes, skaitom ir manom, kad zinom, ka darom. Mes visi issimete po platu pasauli, tai telefonu labai neuzknisa musu, bet kai lankosi, vis dalija patarimus.