Zuvytee parašė:
Kaip jus laikotes? Viskas ok augat nrm?![]()
nieko nzn, bet pilvas auga
jauciuosi gerai, visa kita suzinosiu pirmadieni kai nuvyksiu pas gydytoja, nebesidariau daugiau HCG
Zuvytee parašė:
Kaip jus laikotes? Viskas ok augat nrm?![]()
nieko nzn, bet pilvas auga
jauciuosi gerai, visa kita suzinosiu pirmadieni kai nuvyksiu pas gydytoja, nebesidariau daugiau HCG
Cherie5 parašė:
nieko nzn, bet pilvas augajauciuosi gerai, visa kita suzinosiu pirmadieni kai nuvyksiu pas gydytoja, nebesidariau daugiau HCG
![]()
Nu ir saunu
man va dvi dienas labai maude sonus ,sian lyg nieko. Krutine irgi biski atsileidus bet jautri. Tik jau blogumo svyravimai tai varo is proto. Pati nzn ko noriu
Zuvytee parašė:
Nu ir saunuman va dvi dienas labai maude sonus ,sian lyg nieko. Krutine irgi biski atsileidus bet jautri. Tik jau blogumo svyravimai tai varo is prot…
man kartais ir lyg biski toks blogumas uzeina bet lb momentinis ir nestiprus, krutine truputi maziau jautri nakti nebeskauda kaip budavo, reikia tiketis kad viskas oki nes pilvas auga
Cherie5 parašė:
man kartais ir lyg biski toks blogumas uzeina bet lb momentinis ir nestiprus, krutine truputi maziau jautri nakti nebeskauda kaip budavo, reikia tiketis kad viskas …
Man ir taip idomiai ziuriu pacioj apacioj apvaleja
net keista nes su pirmu tik nuo 4men lyg kazkas pradejo lysti
Zuvytee parašė:
Man ir taip idomiai ziuriu pacioj apacioj apvalejanet keista nes su pirmu tik nuo 4men lyg kazkas pradejo lysti
![]()
matyt per daug valgau
Zuvytee parašė:
Man ir taip idomiai ziuriu pacioj apacioj apvalejanet keista nes su pirmu tik nuo 4men lyg kazkas pradejo lysti
![]()
Man dabar irgi jau pilvas suapvalejes, tai irgi keista
galvojau gal per daug valgau, bet ziuriu kad gal tik vos vos daugiau, nei iprastai
bet jau turiu nesioti nestukes kelnes, paprastos jau spaudzia be proto
Oi mergaites,tikrai bereikalo isgasdinau su ta krutine,matot tikrai visom skirtingai yra,tiesiog man kadangi taip buvo ir daktare pasake tai as ir dalinuos savo patirtimi
...Bet is tikro geriau dalintis tik gerom emocijom
ir dziauksmingai auginti tuos mazycius angeliukus
!Ar isivaizduojat kaip bus smagu rasyt kai pajusim pirmuosius ju judesiukus!!!!!!oi kaip laukiu!!!!
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai