Vytute parašė:
Labai gerus atsiliepimus apie šį gydytoją girdėjau, neteko susidurti, tikiuosi jis budės kai aš gimdysiu![]()
Žinau aš tas sumas
jis budi trečiadienį ir penktadienį, tai taikykit
Vytute parašė:
Labai gerus atsiliepimus apie šį gydytoją girdėjau, neteko susidurti, tikiuosi jis budės kai aš gimdysiu![]()
Žinau aš tas sumas
jis budi trečiadienį ir penktadienį, tai taikykit
Satyte parašė:
Aš planuoju būtent Krikščioniškuoseketurios draugės per kelis paskutinius mėnesius susilaukė leliukų, ten gimdė ir laaabai patenkintos. O viena gimdė Klinikose,…
Sakykit drauge nepasake kodel taip mano ? ?
Agnuuutea parašė:
Žinau aš tas sumasjis budi trečiadienį ir penktadienį, tai taikykit
![]()
Ooo, laikau špygas
Vytute parašė:
Aš jau atleiskit nebesuprantu tos kainos kurios dabar aptariamos čia ofisialios kurias reikia susimokėt už gimdyma ar tiesiog malonus laiškelis kad tau būti geriau?
Liepiukas2017 parašė:
Aš jau atleiskit nebesuprantu tos kainos kurios dabar aptariamos čia ofisialios kurias reikia susimokėt už gimdyma ar tiesiog malonus laiškelis kad tau būti geriau?…
Gimdymas nemokamas, jei nesitari su gydytoju kažkokiu
jei tariesi, susimoki, kad jis būtų pasiruošęs ir tą mėn. bet kada atvyktų į jūsų gimdymą būtent tas gydytojas, ir nieko neplanuotu per daug savo laisvu laiku
Vytute parašė:
Gimdymas nemokamas, jei nesitari su gydytoju kažkokiujei tariesi, susimoki, kad jis būtų pasiruošęs ir tą mėn. bet kada atvyktų į jūsų gimdymą būtent tas gydyt…
Na taip, bet atrodo klausia ar oficialiai i kasa, ar i kisene
kiek teko girdet, per kasa kai moki, tai jie buna nepatenkinti, nes nedaug nubyra, o ir ne visi atvaziuoja
Liepiukas2017 parašė:
O kokie atsilepimai krikščionišku gimdymo namu? Arba mažylio? Ar yra mamyčiu gimdžiusiu tose istaigose? ?
Aš mažylyje..patenkinta likau viskuo.Bet aš papuoliau pas fainą gydytoją..o ten tų gydytojų ne aukselių irgi rasti galima
o antrą irgi žadu ten..jei nepasikeis nuomonė.Buvau mokamoje palatoja..bendroj nenorėčoau nei už ką.
pinup parašė:
Aš mažylyje..patenkinta likau viskuo.Bet aš papuoliau pas fainą gydytoją..o ten tų gydytojų ne aukselių irgi rasti galimao antrą irgi žadu ten..jei nepasikeis n…
o pas kokį gyd. papuolėt?
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai