st.greta parašė:
Pas kuria ginekologe einate?![]()
![]()
Deksniene, o jus?
st.greta parašė:
Pas kuria ginekologe einate?![]()
![]()
Deksniene, o jus?
salsa_too parašė:
Deksniene, o jus?
Savukyne ;)
st.greta parašė:
Savukyne ;)
Neteko pas ja lankytis, bet gerus atsiliepimus girdejau. Man tik klausimas kodel kiekviena karta reikia susimoketi uz echoskopija? Maniau, kad nestumo metu nemokama paslauga.
st.greta parašė:
As esu Siaures seimos klinikoj prisiregistravusi, ten yra tikrai geru ginekologiu, nestuma priziuri ginekologe ir konsultuojates su akusere![]()
Pritariu
Zleckoviene labai faina, ji dar ir Klinikose dirba, duper daktare
salsa_too parašė:
Neteko pas ja lankytis, bet gerus atsiliepimus girdejau. Man tik klausimas kodel kiekviena karta reikia susimoketi uz echoskopija? Maniau, kad nestumo metu nemokama…
Nemokamas echoskopas priklauso tik 12 ir 20 sav., O jei daro kas kart, tada atsiklsusia, ar noresi, nes mokamas
salsa_too parašė:
Neteko pas ja lankytis, bet gerus atsiliepimus girdejau. Man tik klausimas kodel kiekviena karta reikia susimoketi uz echoskopija? Maniau, kad nestumo metu nemokama…
salsa_too parašė:
man kolkas patogiai susideliojo laikas, kad nereikejo moket. nes pirma karta buvau patvirtinti nestuma 8sav. tuomet gavau siuntima prisca tyrimui 14-16sav. tai registravausi klinikose pas Savukyne irgi. ir dabar 19sav bus dar kompensuojamas kartas
o paskui moketis tikriausia... ;/
st.greta parašė:
man kolkas patogiai susideliojo laikas, kad nereikejo moket. nes pirma karta buvau patvirtinti nestuma 8sav. tuomet gavau siuntima prisca tyrimui 14-16sav. tai reg…
Na va...o as kiek buvau, tiek mokejau. Eisiu 18sav klausiu apie ta kompensavima. Juo labiau ta pati klinika, o jums kitaip.
linutethefirst parašė:
Nemokamas echoskopas priklauso tik 12 ir 20 sav., O jei daro kas kart, tada atsiklsusia, ar noresi, nes mokamas
Idomiai gaunasi... as 11sav buvau, bet pati ginekologe toki laika vizitui nurode.
Ar jau apsisprendete, kuria istaiga rinksites gimdymui? As vis dar svarstau, kur geriau. Labai geri atsiliepimai 2 ligonines, kurios ten gimde dar negirdejau blogu atsiliepimu, o dar dabar remontuoja skyriu. Manau iki rugsejo pabaigs
salsa_too parašė:
Na va...o as kiek buvau, tiek mokejau. Eisiu 18sav klausiu apie ta kompensavima. Juo labiau ta pati klinika, o jums kitaip.
Tikrai keista kad visi kartai mokami. As ne siaures bet irgi tokioj nedidelej seimos klinikoj tai dare 7 sav poto 8 sav tada dave siuntima 12 ir 19 sav eho ir nei karto nemokejau ir sekantis sake 30 sav bet ir manau nemokamas bus
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai