Hone parašė:
Uoj mamytes... kaip pradejo nugara mausti... kaip nesmagu... labai tikiuos, kad nieko rimto...
Gal tiesiog pavargot per dieną ir prigulti reikia?
Hone parašė:
Uoj mamytes... kaip pradejo nugara mausti... kaip nesmagu... labai tikiuos, kad nieko rimto...
Bosh parašė:
Atrodo nieko tokio neveikiau... Bet dabar priguliau, bent kol kas kazkiek geriau ..
Hone parašė:
Atrodo nieko tokio neveikiau... Bet dabar priguliau, bent kol kas kazkiek geriau ..![]()
Matau, kad turit mažą vaiką, reiškia tikrai kažką veikėt
Bosh parašė:
Matau, kad turit mažą vaiką, reiškia tikrai kažką veikėt![]()
Na taip, kai pagalvoji
o tokios veiklos neiskaiciuoju
o nesiot reikia, pasupt reikia, su dviraciu pastumdyt reikia
Hone parašė:
Na taip, kai pagalvojio tokios veiklos neiskaiciuoju
o nesiot reikia, pasupt reikia, su dviraciu pastumdyt reikia
![]()
Aš panašų turiu, tai žinau
Riesutele parašė:
As siulau neskubet ir palaukt bent 6-7 sav., nes iki tol dar gali net nematyt, daug nerimo tada buna. O jei iki 8 sav uzteks kantrybes ir sirdute jau isgirsit.![]()
Na as galvoju gal bent kraujo tyrima padarys, ir tiksliai jau zinosim, kad testas nemeluoja, nes kazkaip dar vis nesitiki :)) Echoskopi paulauksiu dar keleta savaiciu, neturiu kur skubeti.. Dar niekas nezino, tai kazkaip pradzioj norisi isitikinti, kad viskas gerai ir sklandziai ☺️☺️☺️
Bosh parašė:
Man viskas labai gerai, jokių nusiskundimų neturiu, o ir ant kėdės sodino ir vaginalinį echo darė ir viskas puikiaiVisiškai pasitikiu savo ginekologe, kompeteti…
Matot, mano situacija kitokia. As gyvenu neseniai mieste, kuriame dar savo ginekologes neturiu, tai eisiu pas seimos daktare ir ziuresiu kur ten mane nusius, jei nepatiks, eisiu privaciai
Bet galvoju ar nebus per anksti nueiti, gal man isvis nieko nepasakys, pagal skaiciuokle 6sav. kai pirmas pypliukas, sunku susigaudyti, kaip cia kas
Na bet betkokiu atveju pirmadieni nueisiu, paziuresiu, ka man ten papasakos
Hone parašė:
Man ištisai maudžia. Kraujavau,bet viskas ok. Plaka širdelė. Gal vienom labiau jaučiasi kitom ne.. neaišku.. O taip norisi žinoti ar viskas gerai. Turbūt tik filmuose būna nėštumai rožiniai. Sužinai kad laukiesi ir prasideda visokios baimės,spėliojimai. Viskas iš meilės tam dar mažam mažam berniukui
Bosh parašė:
Nu nieko nepadarysi, geriau jau pakeiskim temą. Visuomet atvirose grupėse būna daugiau diskusijų ir jos būna aktyvesnės, nes prisijungia ir mato daugiau žmoniųŽ…
Aisku, butu labai gerai uzdara vasarinuku grupele
as irgi uz. ?❤️☺️
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai