Ainuse parašė:
Tai tu jam neduodi d vitamino ar kaip? nesupratau? nes Lietuvoj nuo men laiko vaikam israso d vitamino? o cia man niekas nieko neminejo, tad nzn ka daryt ar reikia duoti, nusipirkus..
o kur nupirkai?
Ainuse parašė:
Tai tu jam neduodi d vitamino ar kaip? nesupratau? nes Lietuvoj nuo men laiko vaikam israso d vitamino? o cia man niekas nieko neminejo, tad nzn ka daryt ar reikia duoti, nusipirkus..
o kur nupirkai?
dianute7 parašė:
o kur nupirkai?
as tai ketinu duoti,nes prakaituoja rankytes,bet nera nezinau kur pirkti,gal ebay bandysiu
yra ir cia pirkti, kazkuri kazkada buvo siuntusi bootse tikrai yra.
paklauskit vaistininkes.
o as daviau 3 men beveik. bet pamaciau kad nera tikslo duoti.
man ji nerami buvo, antra menesi visa nesupratau kas yra. galvojau nu nuo skiepo poto praejo skiepas, ir vistiek ji nerami baigiau duoti ta vit d vsio vaikas auksinis. tad as manau jei vaikas neprakaituoja , kojytes rankytes netraska, vaikas gerai vystosi as nematau tikslo duoti.
na laukiu darbar uzsipuolimu nuo mamyciu :DD atlaikysiu
Monikaaaa parašė:
jo lietuvoje israso netiria ar jis butinas ar ne. tieisog iprate visos duoti ir duoda.as ne pries vit d. bet jei su vaiku viskas ok neprakaituoja na as nemanau tikslo duoti
![]()
Ne, mano maziukas neprakaituoja is vis, pfu pfu pfu..
Ainuse parašė:
Ne, mano maziukas neprakaituoja is vis, pfu pfu pfu..
mano neprakaitavo irgi 4 sav.o dabar tik pradejo
As nusipirkau lt pardeje to lietuvisko vit d
ir tikrai duosiu savo mazytei del visiems ir taip manau zinomu priezasciu, gi vistiek apsiskaitom visos ir viska apie mazylius, kas reikalinga kas ne, tik patarciau butinai visada atkreipti i metu laika. Vasara kai kas nera butina, ziema kai kas yra labai butina. Cia priklauso nuo kiekvienos mamytes ar ji duos ar jis neduos
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai