V a i d a parašė:
Naudingas straipsnis
Aciu.labai geras ir naudingas straipsnis
V a i d a parašė:
Naudingas straipsnis
Aciu.labai geras ir naudingas straipsnis
mamytesandra parašė:
Aciu.labai geras ir naudingas straipsnis![]()
V a i d a parašė:
Labas![]()
www.boots.com/en/Equazen-eye-q-Family-60-Capsules_603/ mano pussesere situos naudoja, vaikams labai patinka, sakiau as ir duosiu juos
Deimantuk parašė:
www.boots.com/en/Equazen-eye-q-Family-60-Capsules_603/ mano pussesere situos naudoja, vaikams labai patinka, sakiau as ir duosiu juos
As kazkada boots maciau zuvu taukus su vit d vaikam nuo 6men berods buvo apie 13£ kainavo, bet db neatsimenu nei pavadinomo, reiks kita kart kai eisiu atkreipt demesi
Deimantuk parašė:
Maciau situs, bet cia 3+ o maniskei dar tik 2 sueis uz menesio...
Sveikos grazuoles mamytes!!
Turiu klausimeli..esu on maternity leave,cia kur valstybe moka.mazylei 3 men.ar galiu gryzt dirbt ir ar nenutrauks man mokejimo?internete anglu puslapi skaiciau kad tik 10 days(KIT) per visa laika galima.dar gaunu working ir child taxus..bet reikia pinigu,nes vienisa esu..
redule1989 parašė:
Sveikos grazuoles mamytes!!![]()
Turiu klausimeli..esu on maternity leave,cia kur valstybe moka.mazylei 3 men.ar ga…
Kiek esu girdejus jus privalote isbuti 2sav po gimdymo o paskui galite grysti i darba, bet gryzusi gausite alga tai jau to 139£ nebegausite. Pataisykite mamos jei buvau informuota klaidingai.
xsaulutex parašė:
Kiek esu girdejus jus privalote isbuti 2sav po gimdymo o paskui galite grysti i darba, bet gryzusi gausite alga tai jau to 139£ nebegausite. Pataisykite mamos jei b…
Jus teisi, jei gris i darba nebemokes maternity
karolyncykas parašė:
Jus teisi, jei gris i darba nebemokes maternity
Aciu merginos..
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai