Egluuteee parašė:
Mamytes, gal kuri turit vaikams night light projector? Noriu pirkt bet nezinau koks gerai svieciakad iki lubu sviestu noriu
![]()
Jei norite atsisveikinti su nakties miegeliu - pirkit.
Egluuteee parašė:
Mamytes, gal kuri turit vaikams night light projector? Noriu pirkt bet nezinau koks gerai svieciakad iki lubu sviestu noriu
![]()
Jei norite atsisveikinti su nakties miegeliu - pirkit.
Rūtelėlė parašė:
Jei norite atsisveikinti su nakties miegeliu - pirkit.![]()
Mano mazylis ir nemegsta uzmigt su juo neimanoma, vaikas blaskos visur ziuri, gavom dovanu bet nenaudojam.
Rūtelėlė parašė:
O man priesingai. Vaikui labai patinka, jis ziuri i lubas ir uzmiega. Beto sakyciau mano vaikui nepatinka aklina tamsa, jis prabunda atsimerkia, apsidairo ir toliau miega. Bet jei isjunktas buna, prabudes puola i isterija. Ir man kazkaip mieliau miegot yra, prabundu, ir matai vaika. Aisku tos sviesikes jos ryskios jug nebuna, kaip per prieblanda
Vienu zodziu mano vaikui tinka.
vaduute parašė:
O man priesingai. Vaikui labai patinka, jis ziuri i lubas ir uzmiega. Beto sakyciau mano vaikui nepatinka aklina tamsa, jis prabunda atsimerkia, apsidairo ir toliau…
Mums irgi tinka ir patinka
www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00H3X80UO/ref=mp_s_a_1_32?qid=1452928664&sr=1-32&pi=AC_SX118_SY170&key
words=baby+projector#immersive-view_1452928689055
Toki turim
Rūtelėlė parašė:
Ataip ataip nakti nemiega
tai nebus bedos, gal kaiptik pades
nes as jau virstu i zombi
jurgelyte parašė:
www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00H3X80UO/ref=mp_s_a_1_32?qid=1452928664&sr=1-32&pi=AC_SX118_SY170&key
O kaip ten vidury veidrodis kad parodyta vaiko atvaizdas
ir ar gerai sviecia? Neralabai didelio pasirinkimo ir niekaip neissirenku
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai