Lina Gile-Klumbiene parašė:
Labas mamytes, na ir as jau su jumis kartu ciuciuoju savo angeleli... Vasario 17 diena 3:38 gime mergyte vardu Lėja 3180gr. Po skatinimo proceduros ir 24 valandu b…
Sveikinimai
Lina Gile-Klumbiene parašė:
Labas mamytes, na ir as jau su jumis kartu ciuciuoju savo angeleli... Vasario 17 diena 3:38 gime mergyte vardu Lėja 3180gr. Po skatinimo proceduros ir 24 valandu b…
Sveikinimai
zujkute parašė:
O ant kiek skiriasi?
2 savaites ir kelios dienos
.Kotryna. parašė:
Na mamos ko šiandien prigaminot? Aš gaminausi buritas, dbr galesiu tris dienas prie puodų neit,ramuma![]()
Aa gaminau cili sriubyte ir kibinus kepiau. Ryt bus ramu, glesiu tinginiauti
aurikii parašė:
2 savaites ir kelios dienos
Pas mane tai pagal paskutini echo skiriasi savaite, bet jis darytas 32sav, kai jau vaikiukai visi skirtingai auga, o pagal 20sav.echo tai skiriasi 1d.tik.
.Kotryna. parašė:
Na mamos ko šiandien prigaminot? Aš gaminausi buritas, dbr galesiu tris dienas prie puodų neit,ramuma![]()
Kadangi siandien berods uzgavenes, tai kepiau lietinius padaziukui bulviu kosyte, vyrui labai patinka toks derinukas, nes primena vaikyste
Sraigė akrobatė parašė:
Turiu klausimuką!
Apžiūrėjo gimdos kakleli apie 12val. įspėjo kad gali atsirasti kraujo lašelių, no…
Gal kamstis?
Sraigė akrobatė parašė:
Turiu klausimuką!
Apžiūrėjo gimdos kakleli apie 12val. įspėjo kad gali atsirasti kraujo lašelių, no…
man per savaite 3 kart krapste tai pastoviai iskrisdavo siandien kai pakrapste isvis kraujas bego..
Sandrele123 parašė:
Man tai nieko nekalba apie skatinima guldo stebejimui ir kad kiekviena diena is toli vazineju, o siandien kai apziurejo apacia tai sake nieko nepagerejo nuo penkta…
Bet as manau vis vien turetu jau imtis kazko, nelauks gi kol gims pats nezinia kada, jau vis vien savaite daugiau man rodos pernesiojusi esat, taip?
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai