Amandita parašė:
Pagaliau :)))
Labas visoms.Mums eina 15savaite 🥰
Na va man padare prisca. Ryt ats, oj kazkaip bijau tu tikimybiu teoriju 🧐 pagal echo viskas labai gerai!
Planuojat pirkt dvi lovytes? Ar pirmiem menesiam viena?
Amandita parašė:
Na va man padare prisca. Ryt ats, oj kazkaip bijau tu tikimybiu teoriju 🧐 pagal echo viskas labai gerai!
Planuojat pirkt dvi lovytes? Ar pirmiem menesiam viena?
Nykštukė parašė:
Mes galvojam apie vieną
Nykštukė parašė:
Mes dar neapsisprendę, vistiek galiausiai reikės dviejų, tai gal iškart pirksim dvi, o pradžioje miegos vienoje
Amandita parašė:
Pas tave viena placenta ar dvi? 😊
Zhaza parašė:
Mes galvojam apie vieną
Mes tai pirmiau pirkaim viena. Veliau ziuresim kaip kas, ar reik tokios pacios ar mazesnes, ar dar gal kokia alternatyva atsiras 🤔😁 butas nedidelis, tai kol kas stengsiuos neuzgrust viska daiktais
Heiduliukas parašė:
Pas tave viena placenta ar dvi? 😊
Pas mus dvi.Pirksim dvi lovytes,nes vistiek reikes
Nes y chromosomu jei randa ,tai reiskias berniukas,tik neaisku ar 1 ar du.Jei ju neranda reiskias mergaites abi
paprasta
Niekas neturite problemu su spaudimu? Man be proto kelios sav prasidejus migrena lipu sienom,nieks nepadeda.Praeina dienai ir vel.Ir spaudimas sukiles,nu nuo skausmo gali but...daktaras sako anksti kad butu nuo nestumo...isgert nuo skausmo-kuris neikiek nepadeda....teks vargti...
Amandita parašė:
Niekas neturite problemu su spaudimu? Man be proto kelios sav prasidejus migrena lipu sienom,nieks nepadeda.Praeina dienai ir vel.Ir spaudimas sukiles,nu nuo skausm…
Man buvo praeita savaite, tik nezinajau las ir kaip. Nes isgerus kavos nustojo skaudet, tai gal atvirksciai buvo zemas, kas man nebudinga 🤔
Kadangi vyras geria vaistus nuo auksto spaudimo,tai turim kelis aparatus,tai matuojuosi
Seip mano ir zemas budavo...Pulsas irgi virs 100 ramybes busenoje,kas yra negerai labai,bet vyras isskaite,kad butent siuo metu normalu ,kad pulsas toks dideja,nes del nestumo kazkas ten vyksta
Nz cia ta spaudima labai akcentuoja ir jiems 130 jau yra aukstas.Visur raso ,jei 140/90 kviest greituke nestukei,nes gali pakenkt vaisiaus organams.Na zodziu.
As laukiu sviesesniu dienu ir jau pradesiu kambari ruosti :)))
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai