Amandita parašė:
Jo,jau suradau jus kitame forume 🌻
Ka,sveikinimai 🤗🤗🤗
Ačiū 😍
Amandita parašė:
Jo,jau suradau jus kitame forume 🌻
Ka,sveikinimai 🤗🤗🤗
Ačiū 😍
Nareee parašė:
Labas rytas , pas mane 3 baby 🙄 ir dar 4 besiformuojantis 🤭 ant klaustuko bet tie 3 atitinka savaiciu ir jiems viskas geraimes dar šoke su vyru ...
Wow, sveikinu, dvynukai atrodo jau nieko tokio prieš jūsų vaikučius
Labas visoms, prisistatysiu, nes paskaitinėju grupėje. Laukiuosi neidentiškų dvynių. Rytoj bus 17 sav. Kol kas lyčių niekas nespėjo😊 jau auginu dvi dukrytes.
Ryškiausias nėštumo požymis nuolatinis silpnumas - mano spaudimas žemas. Tai atrodo, miegočiau ir miegočiau. Na, bent jau gulėčiau🙈😆
As jau susikuriau dovanu sarasa
dedu db ko reikia...Nusispjaut ant tu anksti
Ir supratau,kad turesiu bedu 😁😁😁 mums pirmas nestumas ir dar du,nz ka nuo ko pradeti
Kai drauge pradejo pasakoti,kad reiks buteliuku sterizatoriaus,dziovintuvo,pompos,šiušalo 😜😁😁😁 galvoju joooo.
Zhaza parašė:
Wow, sveikinu, dvynukai atrodo jau nieko tokio prieš jūsų vaikučius![]()
Ačiu😍 baisu man bijau as ju neisniosioti , laukiu po 2 savaiciu ziures ar tas 4 isauga ar ne, bet su vyru galvojame jei bus 4 darysim redukcija 2 vaiku nes bijau jos laidoti 20-30 savaiciu nes tikrai neisnesiosiu su trumpintu kakleliu ( man dare kanizacija ) baisiai skamba ta redukcija, bet dar baisiau bijau laidoti jau iki 30 savaiciu. Gal kas jau pagimde ar laukesi siuo metu trynukus ir jau i pabaiga? Idomu butu pabendrauti kaip sekasi isnesioti
Amandita parašė:
As jau susikuriau dovanu sarasadedu db ko reikia...Nusispjaut ant tu anksti
Ir supratau,kad turesiu bedu 😁😁😁 mums pirmas nestumas ir dar du,nz ka nuo ko prad…
As su pirmu nestumo pirkau viska vos ne ta pacia diena kai suzinojau
dabar lauksiu 12-14 savaiciu ir pirksiu irgi viska po biski nes viskas yra brangu ir daug ko reikia o ypac dvinukams-trynukams, beto man labai patinka pirkineti visokius daiktelius
Nareee parašė:
Ačiu😍 baisu man bijau as ju neisniosioti , laukiu po 2 savaiciu ziures ar tas 4 isauga ar ne, bet su vyru galvojame jei bus 4 darysim redukcija 2 vaiku nes bijau jo…
Blemba jei trumpas kaklelis buvo, gal bet kokiu atveju tik 2 reiktu palikt? Ka gydytojas sako? Pas kuri lankotes?
Nykštukė parašė:
Blemba jei trumpas kaklelis buvo, gal bet kokiu atveju tik 2 reiktu palikt? Ka gydytojas sako? Pas kuri lankotes?
Pas Bausyte , taip trumpino man 2016 metais del vezio lasteliu, dar kolkas nieko nekalbejom sake gal bus gamtos atranka dar anksti spresti
Drovuliux parašė:
Labas visoms, prisistatysiu, nes paskaitinėju grupėje. Laukiuosi neidentiškų dvynių. Rytoj bus 17 sav. Kol kas lyčių niekas nespėjo😊 jau auginu dvi dukrytes.
…
Aš taip pat laukiuosi neidentiškų dvynių, man 10+1. Pastojau po FET procedūros, pirmas nėštumas, o dar dvynukai, tai viskas įdomu ir aktualu. Kai sužinosiu lytis tada tikrai pradėsiu po truputį viską pirktis, mėgstu daryti viską iš anksto
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai