Dowe parašė:
Dekui. Man irgi labai grazus ir prasmingas.
O Jus 2 vardukus turite? ar cia vienas kriksto?![]()
Nea, dukryte turi du vardus, kriksto vardo net nereikejo, nes abu sventi vardai
Dowe parašė:
Dekui. Man irgi labai grazus ir prasmingas.
O Jus 2 vardukus turite? ar cia vienas kriksto?![]()
Nea, dukryte turi du vardus, kriksto vardo net nereikejo, nes abu sventi vardai
nidux parašė:
Mano tai nekokia nuotaika ir savijauta... ana savaitgali kaimyno suo uzpuole mus ir sudraske mano jorkuti, mano akyse, draugas gyne, tai ir jam ikando, bet nepavyko jo isgelbet... taip liudna.. verkiau istisai. Cia kai trakuose buvom. Parasiau pareiskima policijai, o tas kaimynas tai man truksta zodziu, neprisima atsakomybes, as stovejau verkiau, o jis sypsojosi, ir sako "cia juk ne zmogus".. bet jis buvo seimos narys. Vienu zodziu, dar ilgai tasysiuos su juo as po teismus. Man taip pikta, kad mano suni sudrasko, o as dar turiu del to teistis. Ir svarbiausia jis suzinojes kad kreipiausi i policija, ant manes parase pareiskima, kad mano suo sudraske jo kaciuka..ir kaip su tokiais zmonem kovot??
na
tave
kukte parašė:
Mariukas turi jau 2dantus virsuje,prasikale 8me.2sav.; pats dar nevaiksto,bet jau prilaikomas tik uz vienos rankytes zingsniuoja po kambariusjau pats atsiseda ir jau darom du reikalus i kakpuodi
![]()
koks saunuolis kaip anksti jau zingsniuoja
nidux parašė:
Tai dziuguo su ja jau susikalbi ar nelabai? Kada pradejo samonigus zodzius sakyt?
ar dar tik pavienius sako? Maniske vis kazka savo kalba burbuliuoja
![]()
Aha susikalbam. Jau visai gerai sneka, viska pasako ko nori ir panasiai. Pagal amziu manau ji puikiai sneka. Ir siaip anksti pradejo sakyt zodzius, kartot viska pradejo gal kokiu metu ir 3 men panasiai. Is pradziu pradejo klausinet kas cia? as jau sakydavau ir jinai kartodavo, na aisku ne visus zodzius iseidavo pakartot. O dabar klausia kas cia ir pati atsako. Arba jei manes klausia ir as nespeju jai pasakyt, tai sako nezinau kas cia
Dowe parašė:
koks saunuolis kaip anksti jau zingsniuoja![]()
bet ne velnio neropoja..lankom masazus,bet masaziste sako,kad gal ir neropos,o iskarto eis
tu rasei,kad tavo dukryte vis nemniu praso ir sveria 15kg..a Mariukas sveria jau virs 12kg,bet kad nera to storumo..
Dowe parašė:
Aha susikalbam. Jau visai gerai sneka, viska pasako ko nori ir panasiai. Pagal amziu manau ji puikiai sneka. Ir siaip anksti pradejo sakyt zodzius, kartot viska pradejo gal kokiu metu ir 3 men panasiai. Is pradziu pradejo klausinet kas cia? as jau sakydavau ir jinai kartodavo, na aisku ne visus zodzius iseidavo pakartot. O dabar klausia kas cia ir pati atsako. Arba jei manes klausia ir as nespeju jai pasakyt, tai sako nezinau kas cia![]()
Kaip faina
laukiu is saviskes klausimu lavinos
nidux parašė:
Nea, dukryte turi du vardus, kriksto vardo net nereikejo, nes abu sventi vardai![]()
Aisku. O kaip vadinat, abiem vardukais ar vienu kuriuo?
nidux parašė:
Dowe, kiek Vilte dantuliu turi?
16. O taviske?turbut maziau, nes jaunesne nei mano.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai