UršuBuršu parašė:
Sutinku, geriau tiesiog apeiti daugintojų ir veisėjų temą su paprastais piliečiais, nes VISADA yra viskas vėliau suvedama emocijoms ir susipykstama.![]()
Paprastais piliečiais
O Jūs tai turbūt jau ..... susilaikysiu
UršuBuršu parašė:
Sutinku, geriau tiesiog apeiti daugintojų ir veisėjų temą su paprastais piliečiais, nes VISADA yra viskas vėliau suvedama emocijoms ir susipykstama.![]()
Paprastais piliečiais
O Jūs tai turbūt jau ..... susilaikysiu
Mamukas012 parašė:
Siaubas ,kaip Jūs nusiteikusi prieš ''daugintojų'' kačiukus ,ir Jūs dar save skaitote kačių mylėtoja?
turim tokia www.pifokrautuvele.lt/?featureValues0=170&featureValues1=58&featureValues2=11044&productId=9957 tai ir nagus pasigalanda ir pamiega
dar tokia turim www.pifokrautuvele.lt/?featureValues0=170&featureValues1=58&featureValues2=11044&productId=1508
T apirma labai faina
Kažko panašaus norėčiau .. Pas mus namuose svetainėje kaip tik yra kampiukas toks laisvas metras ant metro maždaug , tai i t akampa noriu pastatyt katinui draskykle , bet tos paprostos kur kuolas ir kamuoliukas nesinori ,nes kamuoliukas per diena nukastas o kuolelis išnirta ir taip jau su 3imis buvo
O ta pirma , tvirta?
Mamukas012 parašė:
Paprastais piliečiais![]()
![]()
O Jūs tai turbūt jau ..... susilaikysiu![]()
![]()
Paprastais, t.y. ne veisėjais, nes veisėjų tarpe tos diskusijos nebūna nei skaudžios, nei įžeidžiančios, kaip jums, t.y. paprastam žmogui. Šituo sakiniu nenorėjau pasakyti, kad jūs kažkuo prastesnė, bet jeigu interpretuojate savaip, tai čia jūsų problema, o ne mano, mažiau taip emociškai nervinkitės ir liekite savo pyktį apie mane ir savo dezinformacijas apie mano požiūrį į kates, nes tikrai manęs asmeniškai nepažįstate ir aš jūsų neįžeidinėju bei neaptarinėju jūsų meilės gyvūnams ir pati puikiai suprantate, kad tiesiog dabar tik siekiate parodyti mane iš blogosios pusės, nes savo sakinius aš argumentuoju ir tas labai jus erzina, o turėtų būti priešingai, t.y. įdomi diskusija remiantis tais pačiais argumentais, o ne emocijom ir karštakošiškumu. Todėl neprovokuokite pati pykčių, nes aš jau sakiau, kad temą pabaigiau.
Kalbant apie drąskykles, tai Lietuvoje kokybiškų nesu atradusi, visos arba lenkiškos ir iš prastos faneruotės, kur pjuvenos grynos ir kartą jeigu prisukai, geriau neatsukinėk, nes tuoj varžtai iškris arba išbyrės vėl ka nors, arba tiesiog nėra pasirinkimo. Geriausia gamintis pačiam jeigu yra nagingas požiūris ir geras vyras šalia, mes iš dalies darėm patys, iš dalies pirkome užsienyje, kad būtų kokybiška, tvirta, virvė sumegzta specialiu būdu, kad nenukristų po 5 kartų pasigalandus nagučius ir būtų katėms patogi, t.y. ne žema ir plati, o aukšta ir siaura su guoliukais pamiegojimui. Investavus į gerą ir kokybišką daiktą nesijaučia nuoskaudos, negu kai nusiperki pigų, o tiksliau ne tokį ir pigų, kai koks šlamštas tau po pusės metų jau nebetarnauja, o kaina būna tose pačiose Kikose užkelta nesvietiškai.
Mamukas012 parašė:
T apirma labai fainaKažko panašaus norėčiau .. Pas mus namuose svetainėje kaip tik yra kampiukas toks laisvas metras ant metro maždaug , tai i t akampa no…
na man ji laiko jau 2 metus tai manau pakankamai tvirta
sitos superines bet kainos kandziojasi biski www.pifokrautuvele.lt/?featureValues0=170&featureValues1=58&featureValues2=11044&productId=9803&page=1
o prie modernaus dizainos man sitos patinka labai www.pifokrautuvele.lt/?featureValues0=170&featureValues1=58&featureValues2=11044&productId=14017&page=1 arba www.pifokrautuvele.lt/?featureValues0=170&featureValues1=58&featureValues2=11044&productId=14015&page=1
Buvau radus svetaine, kur gamina draskykles pagal uzsakyma, bet nebeprisimenu blyn... o mes zinokit nusipirkom pacia pigiausia pradziai... anot seimininkes ju kates negalanda, tai vargu ar ir kaciukai galas... sake turi draskykle, bet per 2 men karta buvo tik prieje pakutent ja... todel pasiemem pigiausia pradziai... vietas kuolas ir ant jo kabo kamuolys, o salia dar pele ant spyruokles... zd su zaislais...
nu ir ka galiu pasakyti... savaite pas mus... biski pazaide... pakrapste... nuziurejau, kad jai patinka vienas musu senas fotelis, bet ir tai pakrapsto biski... nagai nukarpyti... ka ten prikrapstysi... negaila to fotelio, tai ziuresim kaip toliau bus...
Apocalyptica parašė:
Buvau radus svetaine, kur gamina draskykles pagal uzsakyma, bet nebeprisimenu blyn... o mes zinokit nusipirkom pacia pigiausia pradziai... anot seimininkes ju kates…
Net nesitikėkite, kad jeigu rado fotelį ir ten galanda bei žino, kad GALIMA taip daryti, jog stebuklingai to nebedarys ir pereis ant to kuolo su žaisliuku.
Katėms nepatinka mažos ir žemos drąskynės be jokios pramogos, joms reikia aukštų, siaurų, su tam tikromis vietomis pasigulėti, pasigaląsti nagus, stebėti visiems iš aukštai. Kai katė gauna tai, ji tikrai naudojasi drąskyne pagal paskirtį ir baldų nedrąsko, nors jų jums ir negaila, nes galbūt tikrai seni. Bet norint išsiauklėti tvarkingai, geriau būtų, kad galąstų į drąskynę
Aišku, geriau tai padaryti kuo greičiau, nes kaip supratau ji jau dabar nepratinta prie drąskynės, todėl geriau šio reikalo neužleisti, nebent tikrai to fotelio visiškai negaila ir gali jinai jį skutais varpyti.
pink77 parašė:
na man ji laiko jau 2 metus tai manau pakankamai tvirta![]()
sitos superines bet kainos kandziojasi biski www.pifokrautuvele.lt/?feature…
Ta pirma faina o ir kaina normali , iki 200 lt man yra dar proto ribose ,bet pvz čia jau (aisku nerealios bet ir kainos nerealios ) : www.superkate.lt/lt/draskykles/supermaine-detail.html
www.superkate.lt/lt/draskykles/laipyne-dangoraizis-detail.html
www.superkate.lt/lt/draskykles/aluona-detail.html
Nu ir daugiau ten yra ... dbr ka tik atradau ta psl nesenai , tai man visai patiko ta kur Jūs siūlėt pirma ,o šitam psl ,šita : www.superkate.lt/lt/draskykles/ciuozykle-s-detail.html kaina manau pritarsite ,tikrai padori ,palyginus su kitomis
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai