Komentuoti
  1. reda89
    2012.12.16 10:34 (prieš 5 m.)
    2012.12.16 10:34 (prieš 5 m.)

    astukijus parašė:
    ir pas mane ta pati problema,jauciu irgi teks daryti stala dvieju daliu. Be to mano vyras staciatikis, tai jo kucios bus po Naujuju metu, tai jam bet kokiu atveju per kataliku kucias galima valgyt mesa

    na manasis katalikas bet visada jis per kucias valge mesa tai ir sie metai nebus isimtis

  2. ERIKA....
    2012.12.16 10:39 (prieš 5 m.)

    Dovydas 1 m. 10 mėn.
    Nojus 7 m. 4 mėn.

    2012.12.16 10:39 (prieš 5 m.)

    Kokia sauni tema
    Esu nelabai megeja kuistis virtuvej, bet tokios sventes kaip Kaledos uzburia ir paskatina gaminti
    Kas del majonezo, tai as neisivaizduoju kaip be jo galima apsieiti Mes kazkaip naudojam ir majoneza ir kiausinius. Vienintelis dalykas kas grieztai negalima, tai mesa

    Na pas mus ant stalo kaip ir pas daugeli buna kepta zuvis, silke keliu rusiu, grybu kotletai. Na kas del zuvies, tai musu kasmetinis patiekalas yra karsto rukymo zuvis isdarineta, ideta svoguno, kukuruzu arba zirneliu ir sumaisoma su majonezu Dazniausiai del sio patiekalo tenka ir pasipesti Na bent jau man skaniausia grybu kotletukai, juos paruosia mano mama, tai visa vakara juos ir valgau

  3. Agniukas mamukas
    2012.12.16 10:46 (prieš 5 m.)

    pats maziausias 9 mėn. 3 sav.
    mazas maziukas 6 m. 1 mėn.
    didelis maziukas 9 m. 9 mėn.

    2012.12.16 10:46 (prieš 5 m.)

    vismaz parašė:
    perliuk, pas mus virtiniai su grybais irgi butini

    o gal galit pasidalinti tu virtiniu receptuku mes tokiu nedarom

  4. myliukea
    2012.12.16 10:52 (prieš 5 m.)

    arminas 6 m. 6 mėn.

    2012.12.16 10:52 (prieš 5 m.)

    pas mus visada buna virti kvieciai, juos isvirtus uzpilame saldintu vandeniu pagal skoni, saldinti galima medumi ar cukrumi. Taip pat visada buna aguonu pienas su kavamale sumalam aguonas ir uzpilame verdanciu vandeniu, idedame cukraus truputi, cia pagal skoni visada darome zuvies kepsnelius ( jei kam idomu imesciau recepta ) ivairiu rusiu silkes, mano megstamiausia su obuoliu ir suriu, bei su kiviu visada darome spanguoliu kisieliu gal kam pravers, skanu, paprasta ir labai originalu

    5
  5. motukas
    2012.12.16 10:55 (prieš 5 m.)

    Princas :-) 5 m. 7 mėn.
    Didelis Karalaitis :-) 27 m. 3 mėn.

    2012.12.16 10:55 (prieš 5 m.)

    motukas parašė:
    Labai skanus dalykėlis - Mimoza

    tunų aliejuje dėžutė, kiaušiniai, majonezas, virtos morkos. Kiekių nežinau, iš akies darau.

    Tunus nuvarvinu, dedu į indelio apačią, tada užtepu majonezu. ( kiekvieną sluoksnį reikia užtepti majonezu), kitaip tariant , viską sluoksniuoju ir pertepu majonezu. Virtų kiaušinių baltymus nuo trynių atskiriu ir susmulkinu.Dar svogunus smulkiai supjaustyti. Kai viską baigiu, dedu į šaldytuvą kelioms valandoms, kad pastovėtų. Nežinau, ar Kūčioms tiks, bet Kalėdoms- Pelėdoms , manau , tikrai.

  6. greta76
    2012.12.16 10:59 (prieš 5 m.)

    Tauriux 6 m. 4 mėn.
    Ąžuolas 9 m. 6 mėn.

    2012.12.16 10:59 (prieš 5 m.)

    myliukea parašė:
    pas mus visada buna virti kvieciai, juos isvirtus uzpilame saldintu vandeniu pagal skoni, saldinti galima medumi ar cukrumi. Taip pat visada buna aguonu pienas su kavamale sumalam aguonas ir uzpilame verdanciu vandeniu, idedame cukraus truputi, cia pagal skoni visada darome zuvies kepsnelius ( jei kam idomu imesciau recepta ) ivairiu rusiu silkes, mano megstamiausia su obuoliu ir suriu, bei su kiviu visada darome spanguoliu kisieliu gal kam pravers, skanu, paprasta ir labai originalu

    laba,na del kviečių nežinau,gal ir skanu,o va aguonų pieno negaliu pakęsti,nežinau kodėl,net neragauju jo ,šiaip kūčiukus valgau ir tiek...
    na labai mane domina žuvies kepsneliai ir kokias silkes pagardus darote?jau taip nusibodo tradiciniai(svogunai,razinos,grybai..)
    o taip pat ir žuvis įsukta i tešlą?ar tai žalia ir po to kepama žuvis?ir kokia tai tešla,ar pirktinė ar pačios daryta?jei galite trumpai.dėkoju.

  7. User has not uploaded an avatar
    2012.12.16 11:00 (prieš 5 m.)

    6 m. 4 mėn.

    2012.12.16 11:00 (prieš 5 m.)

    myliukea parašė:
    pas mus visada buna virti kvieciai, juos isvirtus uzpilame saldintu vandeniu pagal skoni, saldinti galima medumi ar cukrumi. Taip pat visada buna aguonu pienas su kavamale sumalam aguonas ir uzpilame verdanciu vandeniu, idedame cukraus truputi, cia pagal skoni visada darome zuvies kepsnelius ( jei kam idomu imesciau recepta ) ivairiu rusiu silkes, mano megstamiausia su obuoliu ir suriu, bei su kiviu visada darome spanguoliu kisieliu gal kam pravers, skanu, paprasta ir labai originalu

    kas cia per zuvis? gal butu galima recepta? aciu!!

  8. myliukea
    2012.12.16 11:18 (prieš 5 m.)

    arminas 6 m. 6 mėn.

    2012.12.16 11:18 (prieš 5 m.)

    zuvies kepsneliai:
    1kg zuvies as naudoju juros lydekos file
    1 valgomas saukstas vegetos
    1 stikline manu
    3 saukstai miltu
    2 saukstai krakmolo
    8 kiausiniai

    zuvi smulkiai supjaustom, sudedam vegeta, manus, krakmola, miltus, kiausinius atskiriame, sudedame trynius. Kiausiniu baltymus isplakam iki standziu putu ir atsargiai sumaisome su visa mase. dedame i keptuve ir kepam

    silke darom su morkom ir svogunais pakepam ir uzdedam, tada darom su kiviu, dedam kivi pjaustyta, tada pora ir majoneza, labai skanu sutarkuotas suris, obuolys ir sumaisyti su majonezu

    o ta zuvis tai as perku ta sluoksniuota testa iskocioti, tada dedu juros lydeka, o ant virsaus morkas keptas su svogunu. viska i orkaite ir kokiu 40 min pakepu

    1
  9. greta76
    2012.12.16 11:30 (prieš 5 m.)

    Tauriux 6 m. 4 mėn.
    Ąžuolas 9 m. 6 mėn.

    2012.12.16 11:30 (prieš 5 m.)

    myliukea parašė:
    zuvies kepsneliai:
    1kg zuvies as naudoju juros lydekos file
    1 valgomas saukstas vegetos
    1 stikline manu
    3 saukstai miltu
    2 saukstai krakmolo
    8 kiausiniai

    zuvi smulkiai supjaustom, sudedam vegeta, manus, krakmola, miltus, kiausinius atskiriame, sudedame trynius. Kiausiniu baltymus isplakam iki standziu putu ir atsargiai sumaisome su visa mase. dedame i keptuve ir kepam

    silke darom su morkom ir svogunais pakepam ir uzdedam, tada darom su kiviu, dedam kivi pjaustyta, tada pora ir majoneza, labai skanu sutarkuotas suris, obuolys ir sumaisyti su majonezu

    o ta zuvis tai as perku ta sluoksniuota testa iskocioti, tada dedu juros lydeka, o ant virsaus morkas keptas su svogunu. viska i orkaite ir kokiu 40 min pakepu

    nu va ,labai dėkoju,bandysiu šiais metais ,nes jau atsibodo tas pats,norisi ,kažko naujesnio..aš tai mąstau daryti suši,nors tai ir visai ne lietuviškas patiekalas?

  10. Emma
    2012.12.16 11:48 (prieš 5 m.)

    Mergaitė 4 m. 1 sav.
    Berniukas 7 m. 10 mėn.

    2012.12.16 11:48 (prieš 5 m.)

    astukijus parašė:
    ir pas mane ta pati problema,jauciu irgi teks daryti stala dvieju daliu. Be to mano vyras staciatikis, tai jo kucios bus po Naujuju metu, tai jam bet kokiu atveju per kataliku kucias galima valgyt mesa

    Bet gerbdamas tavo tikejimo tradicijas, gali ir susilaikyt viena diena ne? Tikrai negaminciau atskirai Suprasciau, jei koks ramadanas butu, o dabar tiesiog vietoje mesos, zuvies pavalgyt

    7
Žinutės parašytos:
Naujas komentaras