2013.01.02 12:13 (prieš 8 m.)
Na va, vakar parasiau emaila i holimed centra, nes ju puslapyje neraso kaip tiria. Tai gavau toki atsakyma:
Laba diena,
Testo esmė – MNT aparatu (per delne esantį biologiškai aktyvų tašką) siunčiant kiekvieno produkto generuojamą mikrobanginį dažnį į organizmą, skaitmeniniu būdu gaunamas tikslus organizmo „atsakymas“ apie testuojamo produkto toleravimo/netoleravimo laipsnį. UAB „Holistinė medicina“ garantuoja ir atsako už MNT kokybę.
Tai nera kraujo tyrimas,placiau www.holimed.lt
Siunciame testuojamu produktu lentele.
Grazios dienos!
Pagarbiai,
Administratore Asta
UAB "Holistine medicina"
Algirdo g. 9, LT-03219, Vilnius
Tel. +370 5 233 9979, mob. +370 659 39979
Mėsos produktai: Grudai: Ankštiniai: Salotos: Grybai: Saldikliai:
1. antis tapijoka pupelės salotos Icerberg austrių grybai akacijų medus
2. žąsis soros geltonos šparaginės pupelės salotos lenkijos grybai aspartamas
3. kiškiena kviečiai žaliosios šparaginės pupelės ridikeliai šampinjonai medus(mišinys)
4. vištiena quinoa žirneliai gūžiniai salotos voveraitės salyklas
5. stirniena ryžiai avinžirniai baravykai cukrus
6. veršiena grikiai lęšiai shiitake grybai cukrinių runkelių sirupas
7. triušiena kaštonas(glitimas) sojos pupelės cukrinių klevų sirupas
8. aviena kviečiai(glitimas) šokoladas
9. jautiena miežiai(glitimas)
10. kalakutiena žali kviečiai(glitimas)
11. laukinis šernas avižos(glitimas) Mielės:
12. strutis sėlenos(glitimas)
13. kiauliena rugiai(glitimas) kepimo mielės
14. kiaušiniai
Daržovės: Prieskoniai ir prieskoninės žolės: Jūros gerybės: Vaisiai: Riešutai ir sėklos: Pieno produktai:
1. artišokas anyžius ančiuviai ananasas kedro riešutai pienas
2. avokadas bazilikas unguriai obuoliai lazdynų riešutai varškė
3. baklažanai juodieji pipirai upėtakiai abrikosas moliūgų sėklos pasukos
4. brokoliai čili pipirai krevetės bananas linų sėklos jogurtas
5. žiediniai kopūstai krapai ryklys persikas migdolai karvės pienas
6. cikorijos imbieras otas gervuogės aguonos fermentinis sūris
7. kinų kopūstai kalendra silkė mėlynės riešutai išrūgos
8. pankoliai česnakai omaras figos pistacijos grietinė
9. agurkai levanda menkė braškės sezamų sėklos sviestas
10. lapiniai kopūstai lauro lapai upių vėžiai figmedis saulėgražų sėklos ožkų sūris
11. morkos raudonėlis karpiai avietės graikių riešutai varškės sūris
12. moliūgas muskato riešutas lašiša melionai anakardžių riešutai šokoladas
13. bulvės krienai skumbrė juodieji serbentai žemės riešutai
14. ropiniai kopūstai raudonėliai midijos trešnės kakavos pupeliai
15 porai petražolės šaknis jūrų ešerys vyšnios
16. kiaulpienė juodieji pipirai sardinė kiviai
17. runkeliai petražolės europinės upinės plekšnės kokosas
18. alyvuogės kvapieji pipirai paprastieji jūrų liežuviai litchi
19. Bulgarijos pipirai baltieji pipirai kardžuvės mandarinas
20. Briūselio kopūstai rozmarinas juodadėmės menkės mango
21. ridikai šalavijas tunas geltonos slyvos Arbata ir kava:
22. raudonieji kopūstai čiobreliai aštuonkojis nektarinai
23. bambukų ūgliai kadagiai austrės apelsinai valerijonas
24. salierų lapai Melisa greipfrutas gailioji dilgėlė
25. špinatai vanilė papaja žalioji arbata
26. šparagai cinamonas slyvos erškėtės
27. pomidorai karis svarainiai hibiscus lapai
28. kopūstai kmynai agrastai ramunelės
29. garbanotieji kopūstai gvazdikėliai spanguolės citrinmedžio žiedai
30. cukinija paprikos rabarbarai gudobelės
31. svogūnai garstyčių sėklos razinos kava
32. burokėliai ciberžolė arbūzas pipirmėtės
33. česnakai kardamonas baltos vynuogės juodoji arbata
34. majonezas raudonosios vynuogės verbenos
35. kečiupas citrina
36.
37.
38.
39.
Maisto konservantai: Maisto dažikliai: Kiti maisti papildai: Skonio fiksatoriai: Alkoholiniai gėrimai:
askorbo rūgštis (E200) azorubinas (E122) tirštos agavos sultys glutamatas baltas desertinis vynas
citrinų rūgštis burnočiai (E123) apyniai degtinė
benzoinė rūgštis(E210) chinolino geltonasisi(E 104) aspergillums Niger (pelėsiniai grybai) raudonas desertinis vynas
košenilis raudonasis (E120) saldžiavaisio pupmedžio medis raudonas sausas vynas
eritrosin(E 127) rapsų aliejus viski
Maisto tirštikliai: apelsinų-geltonojo FCF (E110) kiaušinio trynys baltas sausas vynas
ciberžolė kiaušinio baltymas brendis
agar (E406) tartazinas (E 102) citrininė melisa konjakas
karagenas (E407) alavijas likeris
guaro miltai (E412) tanino-HAS nealkoholinis alus
želatina šviesusis alus
pektinas (E440) tamsus alus
tragakantas (E413) sidras
džinas
trauktinė