Reduka parašė:
Ka daryti,kad nesiriestu snoodo krastai? numezgys apnerti?![]()
o kokiu rastu mezgei? siaip neturetu riestis.
Reduka parašė:
Reduka parašė:
Tai jau mezgant tuo reikia pasirupint...
Apocalyptica parašė:
Galetumet ir mane pamokyt :-D
Cia kaip susiusti kai akys nenuleistos, video:
Apocalyptica parašė:
O kaip graziai pabaigt ir susiut snooda?![]()
buveine.blogspot.no/2011/09/mezginio-daliu-siuvimas.html, zemiau yra parodyta kaip susiuti mezginio gala su galu.
sima32 parašė:
Mezgiau vien gerosiomis akimis is gerosios puses, is blogosios puses vien blogom. Pirma ir paskutine akis irgi ismezgiau;) Buvau anksciau skaicius cia,kad jei nori,kad nesiriestu reikia ismegzt pirma ir paskutine.
Reduka parašė:
Mezgiau vien gerosiomis akimis is gerosios puses, is blogosios puses vien blogom. Pirma ir paskutine akis irgi ismezgiau;) Buvau anksciau skaicius cia,kad jei nori,…
is tikruju tai nelabai ka keicia tu krastiniu akiu ismezgimas, toks rastas vistiek riesis, buvo galima nebent gerojoje puseje dvi pirmasias akis nukelti, o treciaja ismegzti isvirksciai, o tada gale trecia aki nuo galo vel ismegzti isvirksciai, antra nukelti, paskutine aki ismegzti isvirksciai, taip susiformuotu tvirtesnis krastelis.
Sveikos mamytes, mezgu savo angeleliui megstini su katinu ir tas katinas kitos spalvos siulais man iskiles gaunasi. gal kam taip buvo? bandziau labai laisvus siulus palikt ir vistiek iskiles atrodo, kaip as sakau 3D katinas
ir dar idomu kaip tuos siulus blogojoj pusej tvarkot ar taip ir paliekat kabancias juostas, nes esu girdejus kad tuos siulus galima kazkaip sutvarkyt
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai