O as Inesa parašė:
labai jau grazus komplektelisas tokias kelnytes irgi nesenai nuneriau
![]()
Aciu
dabar pradedu kita tik jau nebeneriu o mezgu
O as Inesa parašė:
labai jau grazus komplektelisas tokias kelnytes irgi nesenai nuneriau
![]()
Aciu
dabar pradedu kita tik jau nebeneriu o mezgu
As ir Tu parašė:
Aciudabar pradedu kita tik jau nebeneriu o mezgu
![]()
as prisineriau suknyciu,kepuryciu,batuku mergaitisku,o gime berniukas,tai tik tos kelnytes ir tiko,nes rudos buvo
dabar irgi mezgu,bet kojines
O as Inesa parašė:
as prisineriau suknyciu,kepuryciu,batuku mergaitisku,o gime berniukas,tai tik tos kelnytes ir tiko,nes rudos buvodabar irgi mezgu,bet kojines
![]()
as tai kol maniske nebuvo gimus nieko nemezgiau, tik pleduka melsva
nors zinojau kad mergyte bus.
marakuja parašė:
Ar neriate snaiges, artėjant Kalėdoms?gal kokių mylimų schemų turite?
Man kaip tik kilo mintis nusipirkti siandien blizganciu arba baltu siuliuku ir pazaisti savaitgali
Turim keleta, kurias kabinam ant eglutes. Pries kelis metus buvau tetai prinerus darzeliui, tai kasmet pasipuosia grupe
Galvoju, kai manie mazas vaikutis visai smagu butu koki kamputi ir naujom snaigem papuost
Tik schemuciu reiks pasiieskot
marakuja parašė:
Ar neriate snaiges, artėjant Kalėdoms?gal kokių mylimų schemų turite?
Minion parašė:
Aš nėriau praėjusiais metais snaigutes. Schemutės tai tokios panašios kaip ir Jūs rodote. Šiemet neriu angeliukus. Tik klausimą turiu: kaip juos iškrakmolyt, sustandinti? Jie man tokie nedidukai išeina. Esu nėrus didesnius, tai aš juos ant sudegusių elektros lempučių patupdydavau išdžiūti po to kai krakmolo tirpale pamirkydavau. O dabar net nežinau. Beje, girdėjau būna specialaus kažkokio skysčio-standiklio, bet neteko matyt. Gal kas žino kur jo būna?
Minion parašė:
Koki ismatavimo sios snaiges? Ant vidutinio dydzio eglutes jos tinkamos kabinti?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai