sauluze123 parašė:
Dar batuku schemos neturit.
ne, neturiu batuku schemos... nes pirksiu jai batukus, nes ji jau vaiksto
sauluze123 parašė:
Dar batuku schemos neturit.
ne, neturiu batuku schemos... nes pirksiu jai batukus, nes ji jau vaiksto
lediblack... parašė:
As irgi ne Lietuvojna as neriu is Maxi siulu, bet kiek zinau graziau atrodo is biski storesniu nei Maxi
o kiek reikia tu siulu tai pati nezinau ;) kiek iseis…
O kur perki online?
sauluze123 parašė:
O kur perki online?
pirkau www.auksaranke.net
Ten is pradziu reikia prisiregistruoti, irasysi pilnai savo adresa
ir gali zinute jiems issiusti kiek tau kainuos siuntimas i uzsieni, nes man pvz i UK kainavo 21lt uz registruota ir 15 uz neregistruota. Isrenki sau siulus, kokius reikia, ir tada jie tau atsius banko saskaita su visais rekvizitais kur turi padaryt pavedima, ir atsius tau, man atsiunte lb greitai
4-a diena jau gavau ;)
nunerti pynute is tiek akiu tiek pageidautina, paskiau uzdeti 2 stulpelius, 3 akiu pynute, vel 2 uzmesti stulepliai I ta pacia aki, vel 3 pynute ir vel 2 stulepliai I ta pacia aki ir t.t.
Rihanna parašė:
gal kas galetu uzvest ant kelio kaip reikia ta juoste nunerti pacioj pradzioj ? aciu![]()
Ivetut parašė:
man pagal spalva sakyk...![]()
![]()
Salotiniu su raisteliais
Jei neklystu, oranziniai su tamsesniu paduku irgi pagal ta pacia schemute nerti.
Stai paziurek Rihanna cia ;) novorozhdennyj.ru/shem-veshhi-dlya-detej/povyazka-na-golovu-kryuchkom-dlya-devochki/ cia bus apacioj gelyte ;) labai aiskiai parodyta viskas ;) as pati dariau neseniai ;)
...Orchidėja... parašė:
Salotiniu su raisteliaisJei neklystu, oranziniai su tamsesniu paduku irgi pagal ta pacia schemute nerti.
![]()
tai tie geltonavi su raisteliais butu cia
ten kelios dalys video yra... kiti bateliai improvizacijos
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai