ludicra parašė:
nu tikrai, jauciu, kad sunervino, o net echo nepasiule padaryti?![]()
tai echo bus tik tada jei liepos 31 nebus mmm ir nt neigiamas bus
ludicra parašė:
nu tikrai, jauciu, kad sunervino, o net echo nepasiule padaryti?![]()
tai echo bus tik tada jei liepos 31 nebus mmm ir nt neigiamas bus
Irena26 parašė:
na su pirmaja pas ja ejau tai tokia nebloga, o siandien tai susinervojau, man atrodo as geriau zinau ar as patyriau stresa ar ne negu gine, o dabar nieko nezinau , nei mmm yra nt neigiamas... pilva maudzia, tepliojimas buvo ai net nezinau... o pas kita vaziuoti tik i klaipeda tektu, bet kazin ar ir ten ta pati nedirba...
o sakyk, tu BT niekad nesimatavai?
o tepliojo kelintą ciklo dieną ir kiek tai trūko? labai atsiprašau, kad klausinėju, bet nežinau situacijos
linutee parašė:
o sakyk, tu BT niekad nesimatavai?o tepliojo kelintą ciklo dieną ir kiek tai trūko? labai atsiprašau, kad klausinėju, bet nežinau situacijos
![]()
mano bt yra 36,7 syryta buvo, tepliojimas buvo apie dvi dienas 26 ir 27 cd., nieko gali klausineti man nesunku, man geriau kad kas papasakoja kas gali buti...
anakondaaa parašė:
Nu šakės kas per gydytoja žiauru čia![]()
ziauru kai gyveni nezinomybeje...negaliu nervai kyla... dar visa men laukti...
Irena26 parašė:
mano bt yra 36,7 syryta buvo, tepliojimas buvo apie dvi dienas 26 ir 27 cd., nieko gali klausineti man nesunku, man geriau kad kas papasakoja kas gali buti...
o tu gal grafikėlį BT pildai? kokia aukščiausia temperatūra buvo ciklo metu užkilus? o tepliojimas ne šviežiu krauju? nes matai, aš jau ilgokai irgi planuoju, tai daug vargau, tikiuosi bent kažkaip galėsiu pakonsultuoti iš savo pusės
Irena26 parašė:
ziauru kai gyveni nezinomybeje...negaliu nervai kyla... dar visa men laukti...![]()
o nenori HCG kraujo tyrimą pasidaryt? iškart viskas aišku būtų
Irena26 parašė:
ziauru kai gyveni nezinomybeje...negaliu nervai kyla... dar visa men laukti...![]()
O as manyciau kad viskas cia gerai juo labiau kad tau su pirmaja panasiai buvo pabandyk ryt ryte dar viena pasidaryti nes jei patepliojo tau tai reiskias turejo buti inplantacija o kadangi mazas nestumas dar buvo tai NT ir nerode o jau ryt manau turi kazka rodyti bent vaiduokliuka tai tikrai pabandyk dar pasidaryti
linutee parašė:
o tu gal grafikėlį BT pildai? kokia aukščiausia temperatūra buvo ciklo metu užkilus? o tepliojimas ne šviežiu krauju? nes matai, aš jau ilgokai irgi planuoju, tai daug vargau, tikiuosi bent kažkaip galėsiu pakonsultuoti iš savo pusės![]()
nepildau bt grafiko, viena cikla zymejau, bet cia pries du ar tris ciklus atgal, tai auksciausia buvo 37,4. kai tepliojo tai tepliojo rudai,ne raudonai.
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai