seimynele123 parašė:
Siandien tikrinau tai dar nepadarytos, o laikiau 28diena
Man turėjo padaryti per 3darbo dienas. Ketvirtadienis nesiskaito pirmadienį nedirbo. Tai turėjo būti antradienį bet nuskilo anksčiau?
seimynele123 parašė:
Siandien tikrinau tai dar nepadarytos, o laikiau 28diena
Man turėjo padaryti per 3darbo dienas. Ketvirtadienis nesiskaito pirmadienį nedirbo. Tai turėjo būti antradienį bet nuskilo anksčiau?
arijan parašė:
Galima prasitest, as pratesinejau sutarties pratesimas 15 euru, bet pratesia 3men, per ta laika turit issilaikyt visas iskaitas mokykloj
kokiam mieste jus prasiteset?
Vitalija12-17 parašė:
kokiam mieste jus prasiteset?
Vilniuj
seimynele123 parašė:
Mergaites, jau pasemiau teises o klevo masiniukui neturiu ??? o klevai visi vienodo dydzio?
nea. magnetiniai mažesni
seimynele123 parašė:
Mergaites, jau pasemiau teises o klevo masiniukui neturiu ??? o klevai visi vienodo dydzio?
Ne. Imkit magnetinį. Nežinau ar magnetinis ar lipdukas yra labai mažytis, tai tokio nenusipirkit tik
Aš turėjau iš vidaus prilipinamą, normalaus dydžio ir gavau pylos kad be klevo važinėju, nes neįžiūrėjo
imaginary parašė:
Ne. Imkit magnetinį. Nežinau ar magnetinis ar lipdukas yra labai mažytis, tai tokio nenusipirkit tikAš turėjau iš vidaus prilipinamą, normalaus dydžio ir ga…
Tai ne pagal taisykles priklijavot.
seimynele123 parašė:
Per 10 d.d. užsakinėjot?
My Life parašė:
Bet jei gaminani kelių dydžių vadinasi galima![]()
KET nurodytas tik vienas dydis be išimčių. O marketingas lieka marketingu
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai