mazastebuklelis parašė:
O jus norite,kad isviso nieko nebutu?:)Juk normalu,kad teplioja.Dziaukites,menesiniu nebera.
Na man mm jau buvo vos pries pora sav ir pakankamai gausios.o db va teplioja. Tai ir nesuprantu kame esme.
mazastebuklelis parašė:
O jus norite,kad isviso nieko nebutu?:)Juk normalu,kad teplioja.Dziaukites,menesiniu nebera.
Na man mm jau buvo vos pries pora sav ir pakankamai gausios.o db va teplioja. Tai ir nesuprantu kame esme.
lauretaa parašė:
Man irgi teplioja ciklo viduryje,buvau pas ginekologą tai sakė normalu.
stebukliukass parašė:
Man irgi teplioja ciklo viduryje,buvau pas ginekologą tai sakė normalu.
O tas tepliojimas sviezio ar seno kraujo? Tikiuosi normalu.
Niuni parašė:
Kada po gimdymo galima isidet spirale?
Kazkaip skirtingai visur raso. Be to raso kad geriausia ja isidet savaite iki mmm.…
Man liepe kai baiginiesem mmm tada ateit.ir pries tai kai dejausi paprasta spirale ir liepe ateit kaip mmm i pabaiga.
jele25kr parašė:
Man liepe kai baiginiesem mmm tada ateit.ir pries tai kai dejausi paprasta spirale ir liepe ateit kaip mmm i pabaiga.
O kiek laiko po gimdymo turi praeit kad galeciau isidet spirale? Kai kur raso kad iki 6 men?
bet jei tiek laiko laukt tai vel pastociau
Niuni parašė:
O kiek laiko po gimdymo turi praeit kad galeciau isidet spirale? Kai kur raso kad iki 6 men?bet jei tiek laiko laukt tai vel pastociau
![]()
Man pvz sake 6-8sav po gimdymo galima deti,aisku jei neplysta kaklelis,bet manau jus kai eisit po gimdymo pirmai apziurai ir pasitarkyt,arba pries gimdyma
Turiu Mirena jau virs menesio. Jokiu blogu pojuciu, viskas ok, pirmuju mmm jau sulaukiau, buvo perpus maziau kraujo, nei iprastai. Vuenintelis dalykas, kas uzknisa, tai tepliojimas....kada nustos??? Po 2-3men? Spirale dejo paskutinem mmm dienom. Paskambinau pasakiau kad prasidejo, paskyre vizita po 4d.be eiles
Sveikos,
Man Mirena idejo pries tris su puse metu. Idejo kai dar nesirgau, nes maitinau ir mm nebuvo po gimdymo pusantru metu. Menesines man nebuvo dingusios, tik siek tiek gausesnes.Iki menesiniu likus apie gera savaite istisai maudzia pilva ir juosmeni, darbe sunku issedeti, ko pries niekada nebuvo.
Niuni parašė:
O kiek laiko po gimdymo turi praeit kad galeciau isidet spirale? Kai kur raso kad iki 6 men?bet jei tiek laiko laukt tai vel pastociau
![]()
Man idejo 8sav po gimdymo
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai