2016.04.28 14:33 (prieš 10 m.)
Idomi tema, vis paskaitau
neturiu dar nuomones iki kada kudiki/vaika reikia zindyt. pradzioj galvojau zindysiu iki puses metu, tada nutrauksiu ir buteliukas. dabar esu isitikinusi, kad maitinsiu iki metu ir tada nutrauksiu. na, pusmetis dar max, bet kazkaip su vyru esam tokios nuomones, kad papukas iki metu, o toliau buteliukas pries miega. mano brolis iki 4m gere vakare piena(ozkos) is buteliuko. tai buvo ritualas. "noriu bakio is bakines(taip vadino)".
is savo patirties(zindau 5men) kolkas galiu pasakyti tik tiek- toks ilgas zindymas, mano NUOMONE, pripratimo reikalas. pvz mano mazius: pasiskaiciau, zindymas pagal poreiki. ir ka? nakti duodu kruti kas 2 val, atsibodo ikelt iskelt is lovytes, guldau salia... nuo 4men tai "vargstu". issibudina, niurzga, kad neverktu duodu papa, vos paragauja,uzmiega. as nepailsiu, neissimiegu, tapau pikta, geda sakyt, bet net vaiko pykdavau! kol galu gale nusprendziau uzrist ta naktini papinejima. aisku buvo asaru, ir teko prie lovos pasedet. bet mazius suprato, kad nakti kas 2 val prie papo negaus pakabot. mazdaug rezimas buvo/yra 20/21- 2-6 val. kartais tarpais kai labai issibudina duodu vandenuko ir palaikau ranka, arba pabuciuoju ir nusiramina. o diena jau valgo kaip nori ir kiek nori, ir vaikas laimingas ir mama rami
ir pats atpratinimas tikrai be isteriju ir zviegimu buvo.