rasuole75 parašė:
na taip reiks daryt,jau mazasis kaip ir noretu kosytit laukiu treciadienio eisim pas daktare![]()
kaip jusu slogytes? gal jau apmazejo?
rasuole75 parašė:
na taip reiks daryt,jau mazasis kaip ir noretu kosytit laukiu treciadienio eisim pas daktare![]()
egle0221 parašė:
vakar vakare atrode,kad apmazejo siandien vel yra ....rytoj jau pas daktare eisim ziuresim ka sakys
tik vis bijau,kad nuo manes neapsikriestu kosuliu ir temperatūra
liniuxs-klausiau todel,kad mano daktare ir atostogavo tai galvojau,gal ta pati
rasuole75 parašė:
vakar vakare atrode,kad apmazejo siandien vel yra ....rytoj jau pas daktare eisim ziuresim ka sakys![]()
tik vis bijau,kad nuo manes neapsikriestu kosuliu ir temperatūra
![]()
liniuxs-klausiau todel,kad mano daktare ir atostogavo tai galvojau,gal ta pati
![]()
na tikekimes nieko blogo,gal neuzsikres, negerai tik va kad pati dar koseji, o dar dabar tokie grazus orai lauke, abu sirguliuojat, nei i lauka iseit
na sveikutes mamytes
kaip laikotes kaip mazyliai? Rasa jus jau pasveikot? mano dickis tai buvo prigasdines mane atpylinejo labai piena mano, tai gyd sako reiktu atvezt pasvert gal nieko nepriauges gal kazkas negerai, nuvezem pasvert jau 800gr priauges, sako kaip menesio laiko kudikis jau priaugo, sake kad viskas gerai, gal tik per daug prisitraukia ir gaunasi perteklius
egle0221 parašė:
na sveikutes mamyteskaip laikotes kaip mazyliai? Rasa jus jau pasveikot? mano dickis tai buvo prigasdines mane atpylinejo labai piena mano, tai gyd sako reiktu atvezt pasvert gal nieko nepriauges gal kazkas negerai, nuvezem pasvert jau 800gr priauges, sako kaip menesio laiko kudikis jau priaugo, sake kad viskas gerai, gal tik per daug prisitraukia ir gaunasi perteklius
o smagu girdet,kad va kiek jau augat :)stiprus vyrukas bus
na sluogyte ,kaip ir yra dar bet tokia jau maza,
tai labai dziaugiuos
chimerutia parašė:
labutes, kaip mamukai?jau mugeje buvot?visai nieko siais metais![]()
sveikute,ne mes nebuvom mugei,nes del sluogytes daktare neleido eit i lauka .kaip tavo mergyte auga?
Sveika, prisijungus prie musu
romualda parašė:
labas, busimos mamytes, as irgi is Siauliu -tik dabar atradau jus![]()
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai