sveikos.
kaip šiaulietės gruodinukės laikosi?
Taškuota parašė:
sveikos.kaip šiaulietės gruodinukės laikosi?
Sveika
Baigesi atostogos, moraliskai nusiteikineju rytoj keliauti i darba
Tik pastebejau, kad tas tinginiavimas buvo ne visai i nauda - per menesi priaugau 5kg
issigandau uzlipusi ant svarstykliu...
sveikutes, skaitau jusu pasisakymus ir galvoju kaip jum gerai kad vaikuciai taip gerai miega, maniskis diena knarkia nesiskundziu bet nakti uztai ojojoj pasokdina mama, puse nakties kariaujam
ir labai sunku su krutine, kol pagauna pradeda traukt, tai ir as ir vaikas prasikankinam, tai kol kas valgom is buteliuko
egle0221 parašė:
sveikutes, skaitau jusu pasisakymus ir galvoju kaip jum gerai kad vaikuciai taip gerai miega, maniskis diena knarkia nesiskundziu bet nakti uztai ojojoj pasokdina mama, puse nakties kariaujamir labai sunku su krutine, kol pagauna pradeda traukt, tai ir as ir vaikas prasikankinam, tai kol kas valgom is buteliuko
na tai nenorek, kol vaikiukas isivaziuos visko bus, ir miegos ir nemiegos, ir ims papuli ir nelabai, as tai dziaugiuos kad maitinu savo pienu bet is buteliuko nuo pat gimimo, tai neturiu tokiu bedu su tuo ima neima, neima reiskia nenori, o jei nori tai visada ims :)Ir plius matau kiek vaikas suvalgo
chimerutia parašė:
na tai nenorek, kol vaikiukas isivaziuos visko bus, ir miegos ir nemiegos, ir ims papuli ir nelabai, as tai dziaugiuos kad maitinu savo pienu bet is buteliuko nuo pat gimimo, tai neturiu tokiu bedu su tuo ima neima, neima reiskia nenori, o jei nori tai visada ims :)Ir plius matau kiek vaikas suvalgo![]()
tai va as irgi is buteliuko duodu, ir net nekankinu vaiko, nes gaudo gaudo ta papa patraukia biski ir vel gaudo, ir vaikas nervuojas, ir paciai nervai ima kad tam vaikiukui neiseina paimt. o pas mane pieno tai irgi daug, dar galvojau gal nepavalgo jisai, bet paskui nusitraukinet kai pradejau tai ohoho
Taškuota parašė:
sveikos.kaip šiaulietės gruodinukės laikosi?
sveikute
laikomes puikiai..
ir nuotaikos ir savijauta labai puiki..
o kaip tau? gal zinai, jau kas pilvelyje gyvena?
ejurgita: nepergyvenk, paskui kilogramai savaime tirpte istirps.. o beje kiek is viso priaugus esi?
man pradžioj taip buvo, vaikas dieną valgydavo iš papų kaip priklauso, o tik ateina naktis - nebepažįsta ji jų ir nebemoka valgyt.. toks jausmas kad kiti papai... tai klykimas nenormalus atsiranda ir nervai tiek jai tiek man.. kelis kartus daviau mišinio, tik taip nuramindavau.. bet sulaukėm šiek tiek daugiau dienelių - ir atrodo susitvarkė, nors būna kad valgo, čiunkia ir pradeda isterikuot, tai manau kad pervargsta ji, ypač jei ilgai nemiegojus buvo.. tai valgo ir pyksta... kol galų gale - nulūžta
belli parašė:
sveikutelaikomes puikiai..
ir nuotaikos ir savijauta labai puiki..
o kaip tau? gal zinai, jau kas pilvelyje gyvena?
![]()
ejurgita: nepergyvenk, paskui kilogramai savaime tirpte istirps.. o beje kiek is viso priaugus esi?
Jau priaugau apie 11-12kg, o dar trys menesiai pries akis... treciadieni keliausiu pas gydytoja, ziuresiu kaip ji reguos i mano svori. O kaip jums su svoriu?
kol kas ir as esu be galo darbinga, nors mano darbas tai namie
bet pastoviai judu, krutu, kartais nugara paskausta bet nieko, tik va didziules problemos su miegu jau trecia savaite.. nueinu tarkim gult 23 val, ir jau 4-4.30 jau gyva bunu, o svarbiausia nenoriu miego.. teko dometis, kodel taip yra, pasirodo, organizmo issekimas, fizinis issekimas.. vienintele iseitis miegoti diena, ir aplamai kuo daugiau miegoti ir guleti, kol organizmas atgaus jegas.. bet sunkiai man gaunas.. beveik niekada.. :((((((..na bentai as jau niekada neturejau problemu su svoriu..
priaugus esu kai buvau pries savaite 6,2kg..
merginos tai jau zinot kas ten gyvena jusu pilvuciuose?
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai