dowll parašė:
ar dar ir tokia yra??
Vienu zodziu nestumo metu mes nepateisinamos,nes tai nestumas![]()
nea, mes dabar nepakaltinamos
dowll parašė:
ar dar ir tokia yra??
Vienu zodziu nestumo metu mes nepateisinamos,nes tai nestumas![]()
nea, mes dabar nepakaltinamos
Ruge parašė:
nea, mes dabar nepakaltinamos![]()
Ruge parašė:
nea, mes dabar nepakaltinamos![]()
teisybe,tai vyrui ir pasakiau keliau ir kelsiu kojas ir blaskysiuos miegodama,man sunku miegojimo poza atrast,o jei iseisi,tai ne i kita kambari o pro laukines duris.
Labas visoms
Ruge
man negera pasidare perskaicius
Siurpai per kuna begioja...Mazute, laikykis
Tavo maziukas labai stiprus, jis atsilaikys. Nereikia tuo net abejoti. Mes visos tuo tikim ir to is visos sirdies linkim
Kazkaip jokiu kitu minciu, ka parasyti nekyla...Jauciames mes gerai, maziukas vis dazniau juda, laukiam 27 dienos apsilankymo pas gine. Tai tiek is musu naujienu.
Sveikinu mamytes suzinojusias, kas gyvena ju pilviukuose
Sveikutes ir as jungiuosi prie jusu
man gimdyti vasario 14d ir jau antras nestumas
jauciuosi gerai. mes gyvename UK. bet irgi lankausi pas akusere kas men ir dar plius pas gine. dare echo pries savaite, tai buvo viskas gerai
tik nejo pamatyti kas, nes labai judejo, bet sake, kad ir vyr.org.nesimato
zvirblelis parašė:
Sveikutes ir as jungiuosi prie jusuman gimdyti vasario 14d ir jau antras nestumas
jauciuosi gerai. mes gyvename UK. bet irgi lankausi pas akusere kas men ir dar plius pas gine. dare echo pries savaite, tai buvo viskas gerai
tik nejo pamatyti kas, nes labai judejo, bet sake, kad ir vyr.org.nesimato
![]()
sveika prisijungus
kaip pats nestumas? nesunkus? jokiu nusiskundimu neturi?
Forti parašė:
merginos as cia dabar ne i tema paklausiukas is skandinavijos keliasi keltais i ryga. kaip uzsisakot bilietus? esat bandziusios internetu... norejau paklaust 870 Lt (1 keleivis su automobiliu) cia normali kaina ar mazai ar daug? kazkaip skrydis kainuotu tik 250 lt
![]()
siaubas...kodel per ryga? mes pirkom bilietus i klp is svedijos tai 590 kajute ir masina, 870 tai ziauriai brangiai..
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai