snaigyte parašė:
Siulyčiau dėl visa ko nuvykti į priimimąjį...![]()
jau snd welokai dar sugalwos paguldyt o sito nenoriu gal yra tau taip buwe?
snaigyte parašė:
Siulyčiau dėl visa ko nuvykti į priimimąjį...![]()
citrinuke parašė:
Man skaudo apacia pilvo, tada kai kelias dienas i tualeta neiseinu.
kristuliukas86 parašė:
Is atsakiusiuju taip suprantu,kad as vienintele cia tiek daug priaugau db![]()
labukas, as nenustebciau, jei ir as 5 kg buciau priaugus, nes apetitas zveriskas, o ir pilvukas jau pupsi kaip reikiant. mano svarstykles namie sugede, o akuseres cia uk nesveria, gal nebent veliau nestumo eigoj.
Labas rytas
Taip dziaugiausi izengus i antra trimestra, ketvirta menesi, maniau pageres savijauta, pasibaigs pykinimas ir vemimas...o man kol kas atvirksciai!
vakar visa diena beveik pragulejau, nes negera buvo ir galva skaudejo, o vakare net dukart vemiau. Siryt vel galva skauda..ech, matyt dar pakankins mane maziukas
Labas rytas
Niu, kaip sekasi auginti pilviukus
Maniskio kazkaip isvis dar nesimato, na gal vakare, kai siek tiek putimas pilvo prasideda, o seip labai laukiu, kai pasirodys tikrasis pilvuziukas
Kas liecia svori, esu priaugusi 700 g
Apetito kazkaip tokio zverisko nera, pykinimas dar dar sioks toks pasireiskia, bet palyginti, kaip buvo anksciau, tai cia gelytes
Labai laukiu antradienio tyrimuku atsakymu is genetikes...
Beja nzn, ar minejau, kad slapimo paseli isaugo bakterija, tai dabar antibiotiku kursa geriu...
Mergaites, ar gerete kuri nors nestumo metu antibiotikus? Ar viskas ok?
ask4aretux parašė:
Labas rytasNiu, kaip sekasi auginti pilviukus
Maniskio kazkaip isvis dar nesimato, na gal vakare, kai siek tiek putimas pilvo prasideda, o seip labai laukiu, kai pasirodys tikrasis pilvuziukas
Kas liecia svori, esu priaugusi 700 g
Apetito kazkaip tokio zverisko nera, pykinimas dar dar sioks toks pasireiskia, bet palyginti, kaip buvo anksciau, tai cia gelytes
![]()
Labai laukiu antradienio tyrimuku atsakymu is genetikes...
Beja nzn, ar minejau, kad slapimo paseli isaugo bakterija, tai dabar antibiotiku kursa geriu...
Mergaites, ar gerete kuri nors nestumo metu antibiotikus? Ar viskas ok?
del antibiotiku tikrai nesijaudink ,nes baisiau yra ta bakterija kuri isaugo ,taigi ja reik naikinti
buk rami viskas bus gerai tavo zirniui
-A-L parašė:
o vakar buvo pas mus sveciu, tai ka jus manot, po ju komentaro tai vos neisvirtau is klumpiu...sako o tavo pilvukas, tai jau savaitem augaas visad pilvuka turedavau, tai dabar paciai sunku orientuotis kiek jis cia padidejes..senokai bematavau apimti..nes iki sioliai nebuvo pakitusi...sese siandien irgi suvarte mane, uzsidejau nestukiu kelnes, o ji ir sako nu sese sese, zinant kiek dabar laiko ir kad tinka tau nesciosios kelnes....o as, kad ir telpu i senas kelnes bet nenoriu, kad pilvuko spaustu, tai ir apsimoviau tas, bet va kokiu kritikos zodziu sulaukiu
![]()
:):)
Pas mane irgi gan didokas pilvukas,visi sako,galbut pas tave ne vienas::):)o pasirodo,kad vienas,maciau kaip juda ir gydytoja skaiciavo jau ir pirstukus
Taip taip ir pas mane auga jis gan sparciai,nors esu priaugusi realiai max 2 kg
As tai irgi itelpu i senas kelnes tik kad jos neuzsisega per pilvuka:)Taip kad saunu,kad tokiame nestumo savaitee esu ne viena
Laba diena, as guliu ligonineje, is kart pagulde be jokiu kalbu, pirma nakti lb skaudejo pilvo apacia, ziurejo ar nekraujuoju, ziurejo leliu, sirdele plake bet nekrutejo jis, buvo susirietes, sako gydytoja jis gyvas, tai gal ir nieko tada blogo kad nekrutejo kaip sakot? Kazkaip nepaklausiau tada o dabar jau mastau ir mastau kodel nekrutejo, bet dabar jau nieko jauciuos, jei paskausta tai lb nedaug, tik galva lb skauda nes susitrenkus per avarija. Tai tiek.
Monikute parašė:
Laba diena, as guliu ligonineje, is kart pagulde be jokiu kalbu, pirma nakti lb skaudejo pilvo apacia, ziurejo ar nekraujuoju, ziurejo leliu, sirdele plake bet nekrutejo jis, buvo susirietes, sako gydytoja jis gyvas, tai gal ir nieko tada blogo kad nekrutejo kaip sakot? Kazkaip nepaklausiau tada o dabar jau mastau ir mastau kodel nekrutejo, bet dabar jau nieko jauciuos, jei paskausta tai lb nedaug, tik galva lb skauda nes susitrenkus per avarija. Tai tiek.
tai gal miegojo leliukas,todel ir nekrutejo
sveikatytes tau
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai