Vaiduse-33 parašė:
14kg kazkur, nes kai nueinu i darba pasisveriu bunu jau po pusryciu tai nelabai tikslus svoris. dabar labai greit auga svoris, matyt leliukas sparciai auga![]()
kiek tu priaugai![]()
as irgi panasiai
Vaiduse-33 parašė:
14kg kazkur, nes kai nueinu i darba pasisveriu bunu jau po pusryciu tai nelabai tikslus svoris. dabar labai greit auga svoris, matyt leliukas sparciai auga![]()
kiek tu priaugai![]()
as irgi panasiai
geris parašė:
Labas rytas, dabar taip pagalvojau, Kaip bebutu siuo metu dominuoja nestumas ir viskas kas susijes su juoO sakykit, kaip jusu busimi teveliai, kaip santykiai su jais? Nepalikote nuosaly?
![]()
![]()
Pas mus tai kaip ir viskas gerai, stengiuosi puoseleti musu santykius, kad vyras nesijaustu nereikalingas![]()
![]()
![]()
Nesuprantu, ka pasakiau netaip
geris parašė:
Labas rytas, dabar taip pagalvojau, Kaip bebutu siuo metu dominuoja nestumas ir viskas kas susijes su juoO sakykit, kaip jusu busimi teveliai, kaip santykiai su jais? Nepalikote nuosaly?
![]()
![]()
Pas mus tai kaip ir viskas gerai, stengiuosi puoseleti musu santykius, kad vyras nesijaustu nereikalingas![]()
![]()
![]()
na as nzn. man atrodo, kad pagerejo, nors niekada ir nebuvo blogi ar nepatenkinami
Sveikos visos
Sveikinu su rudens pradžia
vasaros kaip nebuta....
o pas mus buvo pablogeje siek tiek santykiai...gerai bent, kad pablogedavo maximum keliom val...o viskas manau tik del mano nuotaiku kaitu...nezinau kaip istvere maniskis tuos linksmuosius kalnelius...viena minute viskas tiesiog idealiai grazu, o kita...eik lauk...ir nors pati suvokiau kad elgiuosi absurdiskai nieko negalejau su savimi padaryt
Agneta26 parašė:
as irgi panasiai![]()
ir as...buvo jau apie +10, dabar nesisveriau - nesinori tu skaiciuku zinot...
Juli parašė:
ir as...buvo jau apie +10, dabar nesisveriau - nesinori tu skaiciuku zinot...![]()
o man vyras neleidzia
Sveikos mamytes, retai is vis as cia pasireiskiu
vis paskaitineju, paskaitineju jusu pokalbiukus
Mums kaip ir viskas gerai, kol kas priaugom tik 3kg, pilvelis nera didelis, bet jau gan lengvai pastebimas, jei rubeliai siek tiek aptempti
Turiu bedeliu su viduriais, bet dabar geriu slyvu sultis lyg ir geriau
Be to, kazkodel vaikelis labai ramus nuo vakar..
Vakar tik kelis kartelius trinktelejo i pilvuka.. Siandien irgi nelabai aiskiai judesiukus jauciu. Bet kol dar nevakaras labai nepergyvenu, nes kazkaip man dazniau judesiukai buna vakare
Agneta26 parašė:
labas
as nesioju tas kompresines kojines, zadu pirkti pedkelnes. padeda![]()
O tu pati pirkai savo nuoziura ar gydytoja rekomendavo? As siandien buvau vaistinej. Galvojau, kad jie tures. Vaistininkas man patare pasitarti su gydytoja, kokiu man reikia, nes ju visokiu buna.
Pas mane
Juli parašė:
ir as...buvo jau apie +10, dabar nesisveriau - nesinori tu skaiciuku zinot...![]()
Pas mane +0,5 kg, o su isvemtais +6 kg.
geris parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
Pas mus viskas labai gerai ,jei man buna kokios nuotaikos jis tik pasijuokia nes zino kad viena minute as galiu nuliudus but kita kvatot,bet tai senai jau buvo,mes labai laimingi kad laukiames jis viska daro namuose ir nesiskundzia,jei ka noriu padaryt na padet tai darau kai nemato nes jei pastebi tai pyksta kad tampiausi, na as ji palepinu per iseigines pusruciais ar pan pagaminu ka jis megsta.Apskritai sake reiks ir antra is kart planuot nes as geresne dabar ramesne ir pan
jis pastoviai juokiasi is manes kaip as puskuoju namie ir kad ziopla pasidariau uzmarsi labai man lengva ji pralinksmint
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai