Busima mamyte Ema parašė:
norejau paklausti, jei pas gydytojus esu prisiregistravusi rajone, ar galiu pas ginekologe lankytis siauliuose neprivaciai? pvz vaiko ir mamos klinikose?
negalima be siuntimo taip neprisiregistruosi
norejau paklausti, jei pas gydytojus esu prisiregistravusi rajone, ar galiu pas ginekologe lankytis siauliuose neprivaciai? pvz vaiko ir mamos klinikose?
negalima be siuntimo taip neprisiregistruosi
Reikalingas šeimos gydytojos siuntimas. ir galima, bet kažkiek vistiek reikės mokėti.
kviste parašė:
jei vakutis i mane ar teti bus panasus tai jau kompai ir telefonai blogiau nepadarys... nes a taip a taip bus nerami ir bus neimanoma atlaikyti![]()
tai jei bus panasi tai dar papildoma doze bus
Kristina_P parašė:
Na, mielosios, gal jau zinote ka pilveliuose auginat?dalinames savo dziaugsmais
![]()
![]()
Gaila, bet dar nesirodo, vis slapstosi gal šį karta kai eisim pasirodys
O tu jau žinai ka turėsi?
zivile89 parašė:
Sveikos mamytes jungiuosi ir aš prie jūsų.Norėjau paklausti ar jums būna, kad sukietėtų pilvuko apačia kai pasilankstote?Kaži tai vaikiukas remiasi į pilvuka ar susitraukinėja raumenis
![]()
Tai vadinamas pilvo kietejimu,jei tai daznai kartojasi,sakyk gydytojai,reikia tuo atveju amgnio gerti....
Na taip būna, kai siurbiuosi ar taip ka pasilenkus darau, ar vakare jau po visos dienos kai sėduosi tarkim taip pakietėja kartais atsiranda guziukas, tai tada suprantu, kad cia tikrai vaikiukas kazka jau daro
bet buna kad apaca tokia pailgoka kieta pasidaro ir po biski tik atsileidinėja.pas gyditoja eisiu tik 20
tai gal reikia pagerti magnio, blogiau nebus
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai