lari1980 parašė:
Beja kuo kompensuosite mp i ka keisite pries miega ? Maniskei nuo pieno kieteja viduriai,vat galvoju kuo pakeisti![]()
Niekuo
lari1980 parašė:
Beja kuo kompensuosite mp i ka keisite pries miega ? Maniskei nuo pieno kieteja viduriai,vat galvoju kuo pakeisti![]()
Niekuo
Pas mus 16,dar po 2metu turi 4 kaltis,tai ju nelauksim
dukrai irgi dienos metu stengiuosi neduoti,nebent labai slykstus oras ir diena miegam namie, tai tada gauna
Nakti jei anksciau 5 atsikelia ir praso,taip pat siilau palaukti ir suveikia
tai pagrinde pienuka gauna 21 val,5 ir 7 ryto.
lari1980 parašė:
Pas mus 16,dar po 2metu turi 4 kaltis,tai ju nelauksimdukrai irgi dienos metu stengiuosi neduoti,nebent labai slykstus oras ir diena miegam namie, tai tada gau…
Na ir man reikės tartis su karalaite
Maniske irgi lb uzsispyrus, jei jai reikia pagerti pieniuko, tai cia ir dbr ir sia sekunde ir tu daryk su ja ka nori.. Kol galiausiai kantrybe truksta ir duodu.. Bet db esu apsisprendusi, kad jau gana.. Bentjau sumazinti iki 1-2 k nakti.. Nes diena tas prasinejimas, atsibodo... Dar ir kita problema, kad ne tik mazinsiu maitinimu skaiciu, bet pradesiu guldyti i jos lovyte.. Bandysim nebemiegoti kartu, nebent rytais atsinesiu pasidziaugti.. Bet cia mano planas.. O kaip bus,! Nes dbr kol
Kartu miegojom, realiai net nezinau, kiek kartu keliames nakti.. Na manau prireiks kantrybes,. Visad maniske su miegu lb kovojo, nuo pirmu dienu..
O tu negalvoji,kad bus per didelis stresas mazylei,kai atimsi pienuka ir dar iskelsi i kita kambari,kazkada skaiciau straipsni kur psichologai patare net ir i darzeli vedant neatimt mp,nes vaikas gali pasijaust atstumtas,kad is kart daug pokyciu mazyliams kelia stresa.
Gal viska daryt reiketu palaipsniui
as irgi uz palaipsniui
as dab pratinu miegot pristuntoj lovelej su nuimtu sonu, veliau uzdesim sona, o dar veliau atstumsiu. O kaip is tiesu bus, pamatysim. Ignas ziauriai mamyciukas, papulio fanas. Jo ideali diena - prasedet man ant keliu su papuliu burnoj
bet diena smarkiai uzribojau prasinejima, siek tiek lengviau. Bandysiu karys nuo karto atiminet visam, gal greitu metu istaikysiu momenta.
As po truputi irgi.. Ir jei matysiu, kad lb stresas dar letinsiu.. Neplanuoju nutraukti per savaite ar pan... Jei nemigdysiu jos atskirai tikrai nei man pienelis mazes nei ji maziau nores.. Kol kas apsiribosim tik diena jokiu papildomu prasinejimu ir nakti bent keliaa val lovoj savo;) na ziuresim kaip seksis, anksciau ar veliau visos turesim ta padaryti.. Ir mano manymu cia ne tiek vaikui stresas, kiek mums mamoms;)
Kaip jusu reikalai su dantukais?? Ju bukle triu omeny. Nes kazkuri mamyte rase, kad jos vaiko dantukai silpni patrupeja, tai musu irgi, irsvarbiausia, kad priekiniai virsutiniai keturi nuo dantenu link vidurio patrupeja ir papilkeje, o galiukai balti, grazus.. ir graudu darosi, kad nezinau kas bus toliau ir ka daryti..
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai