SV1984 parašė:
As pries savaite pradejau naudoti ta baisiai reklamuojama ir visur siuloma Bio Oil, labai ieskojau kito, kuri naudojau per pirmaji nestuma, bet i LT nebeveza jo dau…
Labas, o kur pirkai ta aliejiuka bio oil ?
SV1984 parašė:
As pries savaite pradejau naudoti ta baisiai reklamuojama ir visur siuloma Bio Oil, labai ieskojau kito, kuri naudojau per pirmaji nestuma, bet i LT nebeveza jo dau…
SV1984 parašė:
As per pirma nestuma patepdavau labai mazai, ir paprastu kuno losjonu - strijos nei vienos ;) Cia labai priklauso nuo odos dregmes, elastingumo. Mano oda is sausesniu, bet dziaugiuosi, kad strijos nepasirode. Svarbiausia - daug vandenuko gerti, drekinti iprastais budais oda, nebutina pirkti brangiu ir specifiniu, cia tik is savo patirties ;)
Serafija parašė:
Pirkau Benu vaistineje uz 32 lt, akcija kazkokia, siaip 45 lt kainuoja.
Tonja parašė:
As per pirma nestuma patepdavau labai mazai, ir paprastu kuno losjonu - strijos nei vienos ;) Cia labai priklauso nuo odos dregmes, elastingumo. Mano oda is sausesn…
As is dalies sutinku su Jusu nuomone, kad vanduo, iprastos drekinimo priemones veiksmingos + genai, kas labai svarbu, man visos sios priemones yra kasdienybe, bet as prisilaukau nuomones, kad geriau tepsiu papildomai aliejumi ir jei atsiras striju, tai bent is savo puses busiu padariusi, mano nuomone,viska, kad ju neatsirastu.
SV1984 parašė:
As is dalies sutinku su Jusu nuomone, kad vanduo, iprastos drekinimo priemones veiksmingos + genai, kas labai svarbu, man visos sios priemones yra kasdienybe, bet a…
Aš visiškai tokios pan nuomonės kaip ir Jūs SV1984
pas mano mamytę jų atsirado, tai neabejoju, kad atsiras ir pas mane, bet vistiek tepu kokosų sviestu, po dušo įtrinu aliejuku bei turiu Sebamed kremuką nuo strijų
jis man tokios visai malonios konsistensijos, visai patinka juo pasiteplioti, be to ir kvapas gan švelnus, neerzina
MildaAusteja parašė:
Na va as taipat dirbanti,siuo metu paskutine naktine atidirbineju,o paskui iseigines
na merginos ir suerzinot su tais saltibarsciais,is kur man…
Mane irgi dabar suerzino su šaltibarkščiais .
Na šiandien tikiuosi pasigaminsiu jų.
Na labas rytas mamytes
As apie strijas, kadangi pas mane ju yra, tiesa pabalusios, tai manau kad kai pilvas temsis kuo daugiau tuo ju atsiras daugiau. Turejau krema, mokejau tada nemazai, taciau nelabai ka jis padejo. Vaistineje sake, jei oda linkusi tai nelabai ka kremai ir pakeis..
Labas rytas mamytes:)!. O as siandien taip uzsimaniau grybu su karstom bulvem, kad net seile tysta:), bet kazi ar nebus bedu pp to su skrandziu:/?, seip man jo neskauda. Valgau viska ir negeriu jokiu vaistu nes tiesiog man ju nereik , tai manau gal nieko blogo nebus?:).
Ai dar norejau paklaust. Man eina 16sav. Ar ir toliau gert man folio rugsti?, jokiu vitaminu nieko daugiau negeriu, nes tiesiog tyrimai geri ir man neskyre jokiu vit. Bet skaiciau, kad daugumai is jusu liepe gert tik iki 3sav. Tai dabar susimasciau, ka daryt toliau?. Mano gine dirba tik Treciadieni, Ketvirtadieni sekantis vizitas pas ja tik Lapkricio 6 tai ar man toliau gert ja iki vizito, ar tiesiog pasiskambint jei i jos nr ir pasiklaust?. Beja jei ji ne darbo metu ar gales man pasytik ka nors nemacius mano korteles?, o gal nebegert ir Treced. Jei pasiskambint kai dirbs?.
16 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai