Mermaid parašė:
Sveikos mamytėsneseniai grįžome ir daktariuko! Tiesiog norisi kiekvienai pasisakyti, koks neapsakomas jausmas yra pamatyti savo mažylį! Visi nuogąstavimai nubla…
Kaip miela
Mermaid parašė:
Sveikos mamytėsneseniai grįžome ir daktariuko! Tiesiog norisi kiekvienai pasisakyti, koks neapsakomas jausmas yra pamatyti savo mažylį! Visi nuogąstavimai nubla…
Kaip miela
gabrielikia parašė:
Mačiau jau du kartus, širdele plaka, viskas superkai pamačiau plakančia širdele, tai buvo pati nuostabiausia diena
matau, kad daug kas apie savijautą rašo, m…
aš irgi iki penkto aukšto kaip bobutė lipu
lėčiausiai
nors kartais greit pavyksta bet paskui dūsauju ilgiausiai
aureliuks parašė:
O, kaip jūs skaičiuojat pagal save![]()
Tiesiog nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos ir skaičiuoju savaites, bent taip man gydytoja aiškino
pvz mano paskutinės mm birželio 25 d. tai šiandieną man 12 sav ir 2 d.
Mermaid parašė:
Labai jus ce nuostabiai rasot ,o as ar nebuvau susitikti su savo angeliuku,bet jau treciabieni vaziuoju, tik nzn ag mano gine sugalvos daryt echo ar ne
Mermaid parašė:
Visi nuogąstavimai nublanksta, kai pamatai kaip šis spurda, bando rankytėm mojuoti, kojytės susikryžiavęs, širdutė taip stipriai plaka...kokia miela pradžia!Su …
Žinau tą jausmą ir visoms jį linkiu patirt, kai išvysti nebe embrioną o mažutį žmogeliuką įgauni daugiau jėgų, dar daugiau tikėjimo, daug džiaugsmo ir nuostabių akimirkų
Gatti parašė:
Žinau tą jausmą ir visoms jį linkiu patirt, kai išvysti nebe embrioną o mažutį žmogeliuką įgauni daugiau jėgų, dar daugiau tikėjimo, daug džiaugsmo ir nuostabių aki…
kaip laukiu ir aš pamatyti....
visos taip gražiai rašot, taip miela
Gatti parašė:
Žinau tą jausmą ir visoms jį linkiu patirt, kai išvysti nebe embrioną o mažutį žmogeliuką įgauni daugiau jėgų, dar daugiau tikėjimo, daug džiaugsmo ir nuostabių aki…
Jo mergaitės, ankščiau ar vėliau išvysite savo pumpurėlius .... O dabar telieka augti ir stiprėti! Su tokia euforija...nemoku apsakyti!
Gatti, pastebėjau, kad mūsų leliukai labai vienodo laiko ...nors čia visi kaip susitarę
smagu!
Mermaid parašė:
Gatti, pastebėjau, kad mūsų leliukai labai vienodo laiko ...nors čia visi kaip susitaręsmagu!
Aš irgi pastebėjau
Mano paskutinės mm birželio 25d. buvo, o tavosios?
Gatti parašė:
Aš irgi pastebėjauMano paskutinės mm birželio 25d. buvo, o tavosios?
Lygiai tą pačią dieną
na gimdymo data paskirta balandžio 1 ,bet atrodo, kad bus vėliau, nes žinau ovuliacijos laiką..
Mermaid parašė:
Lygiai tą pačią dienąna gimdymo data paskirta balandžio 1 ,bet atrodo, kad bus vėliau, nes žinau ovuliacijos laiką..
![]()
Malonus sutapimas
Dabar sėdžiu ir šypsausi, kol neįlindau į forumus visad tokia viena su savo pokyčiais jaučiausi, nors nemažai draugių aplink laukiasi, bet jų nėštumai jau pakankamai dideli todėl ir problemos ir nuotaikos kitokios, o čia pas visas tos pačios bėdelės ir tie patys džiaugsmai, smagu kai gali sava patirtim pasidalint ir kito išgirst
Ovuliacijos laiką ir aš žinau, nes pas mane kaip laikrodukas visada budavo, bet bijau spėliot gimdymo laiką, juk būna ir prieš mm galima pastot
Beje gal sakė lytį ko galima tikėtis?
Aš vakar vėl vėl visokių "burtų" dariau
ir sodą mėginau dar kartą ir kopūsta mėlynąjį ir kinų kalendorių žiūrėjau ir nuo žemės bandžiau atsistot ir visi skirtingai rodo :D
Kaip kitoms? Ar mėginote pačios spėlioti lyti?
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai