Ana Žv parašė:
Merginos toks klausimas. sestadieni varom su drauge pas kita drauge i svecius. Pas ja yra berniukas 3 m. Pas ji darzeli vaikas sirgo wa nesenaj Meningokokine infekc…
as nevaziuociau..
Ana Žv parašė:
Merginos toks klausimas. sestadieni varom su drauge pas kita drauge i svecius. Pas ja yra berniukas 3 m. Pas ji darzeli vaikas sirgo wa nesenaj Meningokokine infekc…
as nevaziuociau..
Smilga777 parašė:
Mielos mamytes,mano pirmas nestumas :). Noriu paklausti, ar kam nestumo metu bego is nosies kraujas? (rytais atsikeliu, snervese sudziuves kraujas ir taip trecia di…
Sveikute
Turiu si problemiuka nuo pirmuju dienu kaip pastojau... Cia vienas is nestuminiu simptomu. Kraujuko kresuliu atsiranda nuo padidejusiu nestumo hormonu. Ypatingai nuo progesterono. Jei tai tik kresuliai-visiskai gali buti rami.
Lietuviskuose portaluose mazai apie tai minima, buvau radusi puikiu straipsniu Uk ir Usa portaluose mamoms. Konsultavausi su daktare taip pat. Tikrai nera pavojaus. Siaip gali pasitikrinti spaudima jei jauti kitokius astrius pojucius kaip smarkus galvos skausmas.
Sekmes!
Karole2 parašė:
Genetike pasake kad 100% mato mergaite;)
kaip tikiuosi, kad man ir taip pasakys
smagu ,kai pasako taip anksti
gali pradet kreipiniais kalbeti
ir siaip dziaugtis
gintaregera parašė:
as nevaziuociau..
Jau ir as atsisakiau ir nevaziuosiu
gintaregera parašė:
kaip tik vakar paprasiau nestumo pazymos, nes cia pasiskaicius pagalvojau,kad gal ir man jos reikia, tai man jos neisdave, sake, nesupranta kokiu tikslu!![]()
Pazyma reikalinga tam kad tu ja pateiktum darbdaviui, nes jei tik zodziais pasakysi gali atleist (cia taip istatymuose parasyta) Aisku nuo darbdavio priklauso. As ja gavau 7 savaiciu ir darbdaviaui pristaciau 9 sav. ir man dbr ramu
myliumyliu parašė:
Sveikute![]()
Turiu si problemiuka nuo pirmuju dienu kaip pastojau... Cia vienas is nestuminiu s…
Aciu, nuraminote mane
kaip del liaukocitu kiekio padidejimo? ar yra kam taip? ne man kaip sutapimas, israse vaistus zvakutes ir antibijotikus-tabletes , kai nuejau i viena vaistine sake nebeturi nes ispardave viska,o kitoj tas pats bet tik zvakutes gavau,o trecioj tik vaistus.. toks jausmas kad visos nestukes turi per daug liaukocitu
gintaregera parašė:
kaip tik vakar paprasiau nestumo pazymos, nes cia pasiskaicius pagalvojau,kad gal ir man jos reikia, tai man jos neisdave, sake, nesupranta kokiu tikslu!![]()
Tai gal jus esate nedirbanti todel ir nusistebejo kam ji jums
Kotryna.Z parašė:
Sveikosgal norit pasidalint savo bekylanciais nameliukais?;) idomu kaip kam auga. Nes man isvis atrodo neauga niekas buna kad jauciasi bet jauciasi issiputes pil…
Aš išvis nieko nejaučiu, jei nevemčiau tai net nesuprasčiau, kad laukiuos
nors pilvukas lyg biskk apvalesnis nei buvo
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai