noriutaves parašė:
Man atsirado visur, dariausi tyrimus, viskas ok. Ginekologe sake normalu, nestumo pozymis.
Hormonai daro savo,todel ir padaugejo spuogeliu nors man ju nera
noriutaves parašė:
Man atsirado visur, dariausi tyrimus, viskas ok. Ginekologe sake normalu, nestumo pozymis.
Hormonai daro savo,todel ir padaugejo spuogeliu nors man ju nera
Matau dauguma diskutuojat apie katinus. Manau geriau butu pasidaryti tyrima, nes as nuo mazens uzaugus su katinais, bet pasirodo kad nebuvau persirgus ir ta liga pasireiske nestumo metu ir pries 2 metus as persileidau 12sav del katino. Tai manau tikrai nevertetu rizikuoti. Mano drauges buvo ta pati situacija tik ji persileido 20sav... tai manau geriausias budas pasidaryti tyrima, kad butu ramu ir zinotum ar labai reikia saugotis visko.
Ivetukasss parašė:
Matau dauguma diskutuojat apie katinus. Manau geriau butu pasidaryti tyrima, nes as nuo mazens uzaugus su katinais, bet pasirodo kad nebuvau persirgus ir ta liga pa…
Iš kur žinot kad nuo katino
:shock:?????Yra n būdų užsikrėsti toksoplazmoze.
Kotryna.Z parašė:
140/90 pulsas 100 ir daugiau..bet vakar jauciausi geriau nei dabar. cia vakar taip buvo o siandien neturiu spaudimo matuoklio ir net jegu iki vaistines nueiti galvo…
O man per zemas 100/60 todel ir jauciuosi lb blogai popiet.
Kotryna.Z parašė:
140/90 pulsas 100 ir daugiau..bet vakar jauciausi geriau nei dabar. cia vakar taip buvo o siandien neturiu spaudimo matuoklio ir net jegu iki vaistines nueiti galvo…
O man per zemas 100/60 todel ir jauciuosi lb blogai popiet.
evagel parašė:
Galima ir nuo rukytu mesos gaminiu uzsikrest,ir nuo puszaliu,ir nuo zalios mesos,nepasterizuoto pieno ir ju produktu,nuo vandens... Net ir poliklinikojn budu uz…
Tai būtent.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2015-metu-spaliukai-1