Lamelaa parašė:
Tai čia tik LT tokie bairiai būna. Dabar mum gerokai reikėjo pakovoti dėl buto ir įrodyti, kad ne tai jog negalėsim nuomos sumokėti, bet tai, kad ar atskaičius nuom…
Na, nebutinai tik vokieciai
Lamelaa parašė:
Tai čia tik LT tokie bairiai būna. Dabar mum gerokai reikėjo pakovoti dėl buto ir įrodyti, kad ne tai jog negalėsim nuomos sumokėti, bet tai, kad ar atskaičius nuom…
Na, nebutinai tik vokieciai
moonce0123 parašė:
Mamytės, o jums neatsiranda spuogelių ant veido, kūno? Mane pradėjo kankinti..
as taip pat pastebejau kad dazniau atsiranda mazu spuogeliu ant veido krutines.....matyt hormonu pusiausvyros deka viskas vyksta
Lamelaa parašė:
Sveikos. O va čia mano pilvukas![]()
Kokios visos kudos it nendres!
visu pilvukai tokie mini grazuciukai. Na as kadangi ir pries tai pilvuka turejau tai matyt tarp lasinuku ten daugiau vietos plaukioti
moonce0123 parašė:
Mamytės, o jums neatsiranda spuogelių ant veido, kūno? Mane pradėjo kankinti..
Atsiranda deja. Beria ir beria nugarą, pečius ir veidą:)) ech. Kaip nors išgyvensim :)))
Maliukas parašė:
Aš šiuo metu tik nesveiką maistą valgau, daugiau niekas nelenda![]()
vat ir mane patraukia ant nesveikumu...anksciau bent kelis kart salotos valgydavau, lb daug pomidoru. Dbr salotos nesvarbu kokios rusies ir pomidorai net supurto :zliumbiu
na ziuriu diskutuojat apie nuomojamus butus seimoms su vaikuciais
pati esu Nekilnojamo turto brokere, ir daznai tenka susidurti su tokiomis baimemis zmoniu , taciau kaip normaliai isaiskini viska, ir surasai normalia nuomos sutarti nekyla jokiu nesklandumu
tiesiog turi buti viskas surasoma pagal istatymus ir visas taisykles.
beja drisciau pastebeti jog zmones jau pradejo drasiau nuomoti ir seimoms su vaikuciais ir su gyvuneliais :)))
lauramik parašė:
Ir dar norejau paklausti jusu ar jusu vyrams akuseres neliepe plaucius del leliuku persisviesti?
Laba kaip tik sian buvau pas gine tai liepe padaryt vyrui bet nelabai supraantu kam
evagel parašė:
Na, nebutinai tik vokieciai![]()
Na apie kitas šalis negaliu pasakyti, negyvenau kitur
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai