JaunaMamyt parašė:
O Ar isleidziat savo vyrus kartais vakarais su draugais pabut? ;)
Dar ir pati pasiūlau
man kartais noris vienai namie pabūt
JaunaMamyt parašė:
O Ar isleidziat savo vyrus kartais vakarais su draugais pabut? ;)
Dar ir pati pasiūlau
man kartais noris vienai namie pabūt
Hmm, pas mus kazkaip niekad nebudavo tokiu vakaru, nebent garaze ka nors veikia
tai ir dabar jei kur einam tai tik kartu. As jo irgi nepalieku, kad pas draugiu nulekti, nes kazkaip draugai pas mus porom visi, tai visiems kartu smagu
bet jeigu vyktu tokie vyriski vakarai tai nepriestarauciua, bet cia nuo draugu rato priklauso matyt, pas mus tokiu vyrukai nelabai organizuojasi
o cia vieni draugai siule vaziuoti paslidyneti 4 dienom i prancuzija, tai as jam sakiua vaziuoti be manes, tai iskart pasake as jau geriau su Tavim ta laika praleisiu, tai apsidziaugiau labai
Martynėlis parašė:
Ir man buvo geras šuolis, kai nuėjau 7sav5d, o atitiko 9sav! Užtat irgi dabar labai įdomu, ką rodys echo![]()
Aš kažkaip manau, kad tiksliausias būna pirmas matavimas, o vėliau gi skirtingai auga. Vieni didesni kiti mažesni gimsta.
Ieva B parašė:
Aš kažkaip manau, kad tiksliausias būna pirmas matavimas, o vėliau gi skirtingai auga. Vieni didesni kiti mažesni gimsta.
Mano gydytoja sako, kad 12sav pagal mm skano metu nustatysim dydį ir juo vadovausimės
tai gal po pirmo trimestro visi panašiai ima vystytis, tik tie pirmi mėn tokie skirtingi
Martynėlis parašė:
Mano gydytoja sako, kad 12sav pagal mm skano metu nustatysim dydį ir juo vadovausimėstai gal po pirmo trimestro visi panašiai ima vystytis, tik tie pirmi mėn to…
Mano kaip tik mergaitė pradėjo atsilikti po pirmo trimestro. Siuntė net į perinatologijos centrą, nes savaičių neatitiko, bet ten pasakė, kad bus tik mažesnė, smulkesnė. Nors gimė normali. O draugei pranašavo didelį kūdikį, o gimė kaip mano. Tai aš tuos matavimus labai jau preliminariais laikau +/-. Kiek daktarų žiūrėjo prieš gimdymą, tiek visi skirtingą svorį sakė
@Nestuke@ parašė:
Omg, as dbr pasimatavau... pries nestuma lemuo buvo 62 cm, o dbr 66!!!!!![]()
Pas mane irgi 66
pilvuziukas toks yra ne tik vakarais, visiskai itraukti jau negaliu
Ieva B parašė:
Mano kaip tik mergaitė pradėjo atsilikti po pirmo trimestro. Siuntė net į perinatologijos centrą, nes savaičių neatitiko, bet ten pasakė, kad bus tik mažesnė, smulk…
Nu taip. Echo - šešėlių mokslas. Labai tiksliai ir nepasakys
Mergaite0 parašė:
Sveikos mamytes, gal galesite kas padeti siuo klausimu. Bandziau registruotis per sergu.lt i Kauno klinikas genetiniams tyrimams del anomaliju. Man 10 savaiciu. …
Bandyti ieskoti privacios arba mokamos konsultacijos.
Džiaugiuosi už visas pasimačiusias su leliais, negaliu patikėti kokie jau žmogučiai! Nekantrauju ir aš tokį vaizdą išvysti, nors man tik prasidėjo 10sav pagal mmm. Gal ir mes nebeatsiliekam
Bandau susilaikyti neapsivalgius vakare, tai sėmkas lukštenu, bet svajoju apie kumpį
Alechandra parašė:
Pas mane irgi 66pilvuziukas toks yra ne tik vakarais, visiskai itraukti jau negaliu
![]()
As is tu zmoniu, kurie kiekviena diena sveriadi ir matuojasi..... tai kitokiu atveju, labai buciau nepatenkinta 66cm.... Bet as lb dziaugiuosi...
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai