Palmiux parašė:
Šiandien buvau pasimatymenuotaika visai dienai pakilo, jaučiuosi kaip ant sparnų...
![]()
kiek sav. Atitinka?
Palmiux parašė:
Šiandien buvau pasimatymenuotaika visai dienai pakilo, jaučiuosi kaip ant sparnų...
![]()
kiek sav. Atitinka?
Na, uzsienietiski mamukai, pagaliau ir as sulaukiau savo dienos (tik jus zinote, kiek uzsienyje reikia laukti). Vedziausi abu savo vyrukus, filmuoti neleido, bet vyras siek tiek pagavo, ypac mazojo reakcija ir sakyma ,,ten beibis''
As akimis laksciau nuo vieno prie kito plius ekrano, tai reakciju nemaciau, tik zinau, kad pati verkiau. Kakliuka patikrino, viskas ok, o daugiau man ten nieko ir neaiskino. Staigmena tokia, kad didelis vaikiukas ir nuo 12sav. 2d. persoko iki 13sav. 4d. Pagal tai ir data gimdymo pakoreagavo nuo birzelio 10d. iki birzelio 1d. - MANO GIMTADIENIO
Dave 3 nuotraukeles-kiekvienam po 1
Slapimo tyrimas geras, tik kraujas visai nebego, dure i abi rankas, bet nenualpau
Sake uz du nevalgyti, bet grizusi is tos laimes sociai papusryciavau
Treciadieni sventem vyro gimtadieni, tai seses vyrui uzkliuvo, kad sampano negeriau. Uzklause, tai nemelavau
Tetes gimtadienis arteja-gruodzio 7d., tai manau, kad nusiusime sveikinima per Skypa ir video nufilmuota siandienini, aisku, jei mazas neispliurps anksciau.
Martynėlis parašė:
kiek sav. Atitinka?
Čia šiandien buvau nulėkus iki uošvio, jis echoskopuoja tik ne tą sritį, kadangi jau kelias dienas nejaučiu visai nieko, nei pilvą pučia nieko, tai priverčiau senelį pasižiūrėti, ir jam įdomu buvo...viskas gerai, širdelė plaka
Bet sakėm nebepiktnaudžiausim.
o kai buvau pas ginę, tai atitiko laikas pagal mm.
Martynėlis parašė:
Uu kokia graži! Aš jau baigiu su jom apsiramint, o tai nebeturiu, kur bedėti![]()
Siaip as geliu nemegeja, bet kai prazydo, tai jau palaistau :D
Burbuliukas35 parašė:
Na, uzsienietiski mamukai, pagaliau ir as sulaukiau savo dienos (tik jus zinote, kiek uzsienyje reikia laukti). Vedziausi abu savo vyrukus, filmuoti neleido, bet vy…
Wow... kaip gražu!!!
Palmiux parašė:
![]()
Burbuliukas35 parašė:
Na, uzsienietiski mamukai, pagaliau ir as sulaukiau savo dienos (tik jus zinote, kiek uzsienyje reikia laukti). Vedziausi abu savo vyrukus, filmuoti neleido, bet vy…
Kokie nerealus jusu burbuliukai.... ech, merginos, nezinau kas man siandien darosi....
as taip dziaugiuosi uz jus!!!!
Burbuliukas35 parašė:
Ot greit jie auga, šakės. Smagu, kad vaikas gerai reaguoja ir džiaugiasi
ir tėčiui tobula dovanėlė
Burbuliukas35 parašė:
Siaip as geliu nemegeja, bet kai prazydo, tai jau palaistau :D![]()
![]()
Kad čia kaip kaktusas ir yra. Kuo rečiau laistai, tuo geriau
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai