Nendre1 parašė:
Sveikos, kiek laiko jusu mazyliai valgo mp?
Maximum 10 minuciu
Nendre1 parašė:
Sveikos, kiek laiko jusu mazyliai valgo mp?
Maximum 10 minuciu
NeTaPati parašė:
Maximum 10 minuciu
Pavydziu
Edi Ta. parašė:
Tai jei jus negalit masažuot tai jums niekas ir nesiūlo. Jei mums padeda jie nuo diegliu tai ir naudojam! Tad savo nuomone galit sau pasilaikyti.
siuo atveju cia ne taukai padeda nuo diegliu, o pilvuko masazas, nes kad ir kuo bemasazuotume (ar taukais, ar aliejais), masazui sušvelninti pasirenkamas riebus produktas nenueina iki kudikio vidaus organų. Tiesiog patys masazo judesiai svelnesni, efektyvesni, o judesiai ir gali itakoti dieglius. Dziaugiuosi, kad Jums masazas padeda, bent radote, kas padeda jums. Tik jau pats pasirinktas masazui produktas - kiaules taukai - vajezau..
akilezna parašė:
Pavydziu![]()
Kodel :D?
O Man cia praktiskai vieninteles poilsio minutes dienoj, kai pasiimu paskaityt knyga :D. Dziaugciaus jei valanda valgytu
NeTaPati parašė:
Kodel :D?
O Man cia praktiskai vieninteles poilsio minutes dienoj, kai pasiimu paskaityt kn…
maniske irgi per 10 min pavalgo
tai paskui ja nesioti reikia, nes atsirugti turi ir dar pasizvalgyti kas naujo
o paskui as ja tai ant lovos guldau tai i babybjorn gultuka ir snekames, kasdien demesio vis daugiau reikia
o jums kaip supratau leliukui visada mamos demesio reikia, ne laisvos min nera?
Vilgita parašė:
maniske irgi per 10 min pavalgotai paskui ja nesioti reikia, nes atsirugti turi ir dar pasizvalgyti kas naujo
o paskui as ja tai ant lovos guldau tai i babyb…
Ne ne, ne del to, ramus mano leliukas. Tiesiog kadangi neemiau atostogu, dirbu is namu toliau, tai klecka vos padejus, lekiu prie kompo darbuotis. Tai maitinimo laikas - vieninteles minutes kada skiriu laika "sau"
JJJJJ parašė:
siuo atveju cia ne taukai padeda nuo diegliu, o pilvuko masazas, nes kad ir kuo bemasazuotume (ar taukais, ar aliejais), masazui sušvelninti pasirenkamas riebus pr…
Pritariu. Anksčiau nei aliejaus nei kremu ar losionu nebudavo todel buvo naudojami kiaules taukai. Pilvukui pats masazas padeda, o ne tai ka tepi jog efektyviau ismasazuotum
akilezna parašė:
Kreipiuosi pas mamas kurios primaitina misiniu. Jus kai pirma karta davet misinio is karto visa norma ar kazkiek pabandyti, nes mazinau kaip man dabar daryti.
Man gydytoja patarė duoti pabandyti po maitinimo krūtimi 30 - 60 ml. Tai taip ir pradėjome. Vaikas parodo kada pasisotins ir ar dar nori. Mes nuo primaitinimo jau praktiškai visiškai perėjome prie mišinuko. Bet gal jums taip nebus ir galėsite ir toliau maitinti ir MP ir mišiniu
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai