Kudlota parašė:
Sveikos, pagaliau radau jėgų ir minutę laisvą parašyt.
08-19 00:12 gimė mūsų gražuolis sūnus Žygimantas. Svoris 3468g., o ūgis 50 cm. Gim…
Sveikinimai, labai gražus vardas😍😍😍
Kudlota parašė:
Sveikos, pagaliau radau jėgų ir minutę laisvą parašyt.
08-19 00:12 gimė mūsų gražuolis sūnus Žygimantas. Svoris 3468g., o ūgis 50 cm. Gim…
Sveikinimai, labai gražus vardas😍😍😍
Kukuliukė9 parašė:
Merginos klausimėlis, gavau vietą vizitui kažkas po gimdymo 9 savaitės bus, ar labai blogai, kad ne 6-8 savaičių tarpe pasitikrinsiu?
Laukit ramiai.
himmel parašė:
Mes Kaune jau gavome krepseli 🙂
Aš laukiu jau savaite,sake kurjeris pristatys kraiteli į namus..
SimonaBu parašė:
Aš laukiu jau savaite,sake kurjeris pristatys kraiteli į namus..
O mano vyras Kauno miesto savivaldybeje pasieme, gavo kvietima, kai deklaravom vaiko gyv. vieta Kaune.
himmel parašė:
O mano vyras Kauno miesto savivaldybeje pasieme, gavo kvietima, kai deklaravom vaiko gyv. vieta Kaune.
Mes irgi jau gavę. Šiaip tikrai labai neblogas kraitelis. Pasistengė Kaunas.
klausimas toms, kurios iš Šiaulių rajono.
gimus vaikui vietoje kraitelio duodama piniginė dovana. Gavom kuponą kartu su knyga. Kaip tuos pinigus gauti į sąskaitą, ar reikia kažką kažkur pildyti papildomai ar bus kartu pervesta kartu vienkartine išmoka gimus vaikui? bandžiau skambinti į savivaldybę, bet aišku, nieks nekelia... reik forume klausinėtis
Niliūtė parašė:
Mes irgi jau gavę. Šiaip tikrai labai neblogas kraitelis. Pasistengė Kaunas.![]()
Jo, ir mums patiko 👍 tik rubeliai didoki atrodo, ne 62 dydzio 😂😂😂 kazkokie platus
himmel parašė:
Mamytes, help! Jau antra nakti kudikis neima kruties, rekia iki pamelynavimo8 dienos mums, tai tik mokomes valgyti. Jau sekesi gana neblogai, bent jau man taip …
Mums dabar 2 savaites ir 4 dienos ir dvi naktys jau tokios.. kaip tik velus vakaras taip ir prasideda verkimas, kruties imti nenori spauna zyzia raitosi spardosi.. issigandau kad gal pienas mazeja nes krutine tokia antrodo kaip pabliuskus (bent jau man tokios mintys) galvojam su vyru gal pilvukas, gal del to kad namie labai šilta, visko prisigalvojom... ant ranku blogai, vezime blogai, lovytej irgi neguli.. bet supant ant ranku pavykdavo uzliuliuoti ir pavarges verti uzmigdavo... siandien ziuresim kaip bus... aisku vyrukas diena miega. Stengiuos kad ilgiau pabudrautu bet dazniausiai uzmiega visvien..
Jugasinka parašė:
klausimas toms, kurios iš Šiaulių rajono.
gimus vaikui vietoje kraitelio duodama piniginė dovana. Gavom kuponą kartu su knyg…
Geras klausimas, gimus duoda 150 eur, ir kai sukanka 1 m.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai