Idaa parašė:
Ne 🤦♀️
Kai apsinuodija organizmas iskart buna aisku?
Idaa parašė:
Ne 🤦♀️
Pocahontas_ parašė:
Neaišku, bet vaikas lieka namie 😀 man tai jūs nuotaika pakelet, tokia susisukusi atrodot 👍😀
DMBM parašė:
Nu mes irgi tokius pavienius, kazkaip ilgai nekreipiau demesio, bet jau baigia aplinkiniu itaka padaryti savo, jis viska supranta, pasako ka nori nu ta prasme as s…
Mums nei darželyje, nei gydytoją ką nors sake, sake dar laiko yra 😊
Idaa parašė:
Veme?😧
Man uždavėt klausimą, tai atsakau Jums,kad taip, vėmė
Ir kažin ar apsinuodijimas buvo, nes šiandien jau 3 vaikai likę namuose su vėmimu. Taigi..
karolinna parašė:
Labas, ar yra tokiu mamyciu kurios po vpa isejote is darbo ir stojote i darbo biržą? Tos kurios žinote gal pakonsultuosite, mano vaikui 2m ir 2men. Ar priklausytų …
Negarantuoju 100%, bet kiek zinau turetu priklausyti. Reikia pildyti prasyma sodrai, nzn ar jau dabar einate i darbo birza ar dar viskas internetu. Bet jei ir internetu ten atsiuncia nuoroda prasymui pildyti.
Mamos help,
Dukra viduriuoja muo sekmadienio. Valgo, geria, žaidžia, nevemia, temperatūros neturėjo. Antradienį neviduriavo, ketvirtadienį irgi, bet šiandien kai dėjo, tai toks jausmas, jad už dvi dienas. Skambinau gydytojui, sakė atvykt tik tuo atveju, jei bus vangi, negers, ir t.t. Negeria arbatų, nevalgo ryžių. Ką daryt? Ar duot gerųjų bakterijų kokių? Ar laukt? Gydytojas įtaria noro virusą.
lilygirl parašė:
Mamos help,
Dukra viduriuoja muo sekmadienio. Valgo, geria, žaidžia, nevemia, temperatūros net…
Gerųjų bakterijų būtinai ar bent enterol. Aišku, skysčiai visokie. Rehydron ar panašų elektrolitų ir gliukozės tirpalą galima duoti - nes kad ir kiek gertų, reikia įvertinti, ar papildomai bent po 100 ml dėl kiekvieno viduriavimo epizodo išgeria. O skysčiai rimtas dalykas, tie tirpalai gerai. Virusą kaip ir reikia leisti išviduriuoti, bet jei nuo sekmadienio, aš jau duočiau kokio Catidral, kad truputį ir stabdyti.
Žalių daržovių ir vaisių vengti (nebent obuolį, nesunokusį bananą), angliavandenių greitųjų vengti dar kelias dienas po paskutinio viduriavimo.
migliuke.m parašė:
Sveikos...Kokius vitaminus duodate save dvimečiams?🤔
Labas 🙂 duodu žuvų taukus su vit D, vit C, bei imunitetui Kinderimmun, bet pastarieji nei velnio nepadeda mažiau sirgti 😄 dabar pradėjau pirkti Actimel tą jogurtinį gėrimą, su mintimi kad gal nors kiek turės naudos ☺️
Milly09 parašė:
Labas 🙂 duodu žuvų taukus su vit D, vit C, bei imunitetui Kinderimmun, bet pastarieji nei velnio nepadeda mažiau sirgti 😄 dabar pradėjau pirkti Actimel tą jogurtinį…
O koki vit c ir taukus, kokiu firmu?
Aciu
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai