Čia jungiasi 2020m. Sausio mėn. mažylio laukiančios mamos
2020 m. sausio mėnesio mažyliai
(Archyvas iki 2019.07.25)
Čia jungiasi 2020m. Sausio mėn. mažylio laukiančios mamos
2020 m. sausio mėnesio mažyliai
(Archyvas iki 2019.07.25)
Labas rytas. Skaitau apie Sylva1313 ir tikrai kaip iš kokios senovės-net skaitant skauda....Kaip pagalvoju,su tokiu plėšymu taip fiziškai sužalot gali,kad iš kur dar bus jėgų gimdymui
O man šiąnakt taip rankos tirpo.... Ir dabar vos rašau,kaip skausmas plėšia pirštus... Gal kas susidūrėt? Kodėl šitaip? Pirmąkart man gyvenime taip ....
Saulėlydis parašė:
Labas rytas. Skaitau apie Sylva1313 ir tikrai kaip iš kokios senovės-net skaitant skauda....Kaip pagalvoju,su tokiu plėšymu taip fiziškai sužalot gali,kad iš kur da…
Gal uzgulet koki nerviuka ar lelius uzspaude, jei taip tai pavaikščiojus turetu praeit
Linakaro parašė:
Sveikos mamytės, einant nuo vakar pradėjo durti "tenai" iš vidaus labai aštrus skausmas, gulint nieko, ir nugaros apačia paskausta, lyg patį struburą.. ar jau ženkl…
Oi man taip duria senai, dažnai kai vaikštau parduotuvėje. Bet kaip nieko taip nieko. Visa pilvo apačia maudžia. Užeina toks nemalonus skausmas pilvo apačioje ir praeina. Jau noriu gimdyti
Saulėlydis parašė:
Labas rytas. Skaitau apie Sylva1313 ir tikrai kaip iš kokios senovės-net skaitant skauda....Kaip pagalvoju,su tokiu plėšymu taip fiziškai sužalot gali,kad iš kur da…
Na va sulaukiau kitų daktarų, pasikeitė pamaina. Paklausė kaip jaučiuosi pasakiau, kad viskas būtų gerai jeigu nebūtų vakar tiek linde prie kaklelio. Paziurejo ligos istorija, sako kaklelis tik 1cm, tai ko ten lysti. Greiciausiai isjudinti sako norejo veikla, bet nesupranta daktare kam to reikia jeigu terminas dar tik 9d. 🤷♀️ Sake nusiraminti siandien tikrai niekas nieko ten nelys. Paklausiau gal galeciau tiketis namo vaziuot iki termino bent datos, tai pasake, kad si ryta vaisiaus judesiu per mazai, tai tikrai neisleis... Blemba bandziau aiskinti kad maziuke visada labai vangi ryte, plius dar as nieko nevalgiusi buvau, bet sake tiketis namo nereikia. Na tai gulesim toliau, lauksim daktaru, su visais susipazinsiu, jeigu gulesiu dar savaite 🤦♀️
Sylva1313 parašė:
Na va sulaukiau kitų daktarų, pasikeitė pamaina. Paklausė kaip jaučiuosi pasakiau, kad viskas būtų gerai jeigu nebūtų vakar tiek linde prie kaklelio. Paziurejo ligo…
Ufff,bent jau normalesni gydytojai. Ir kodėl kai atvykot dirbo anie,o ne šitie-nebūtų žalos pridarę,ir savijauta,nuotaika,nusiteikimas būtų kitoki Jūsų. Na gal nors šiandien pagerės bent kažkiek,kai nieks nieko nejudins per prievartą.
Turiu tokį klausimą gal biski ne į temą tačiau įdomu. Tos kurios leliukas nebe pirmas. Kiek laiko zadat nevesti savo vaikų į darželį ar mokykla kai parsivesit iš ligoninės vaikutį? Nu dėl bacilu ir pan. Mums jau 3sav greitai o didysis vaikas tiesiog iš proto eina kaip nori į darželį nežinau kaip elgtis 🤔🤔😬😬
sabinaa1 parašė:
Turiu tokį klausimą gal biski ne į temą tačiau įdomu. Tos kurios leliukas nebe pirmas. Kiek laiko zadat nevesti savo vaikų į darželį ar mokykla kai parsivesit iš li…
Mes vesim i darzeli kaip gims brolis
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai