Erikkiukkas parašė:
Nei su vienu nėštumu neturėjau priešpienio prieš gimdymą ir dabar jo nėra 🤔 kaip įdomiai...
Tai tik dar kartą galima įsitikinti, kad mūsų visų organzimai skirtingi🙂
Erikkiukkas parašė:
Nei su vienu nėštumu neturėjau priešpienio prieš gimdymą ir dabar jo nėra 🤔 kaip įdomiai...
Tai tik dar kartą galima įsitikinti, kad mūsų visų organzimai skirtingi🙂
Tiffanii parašė:
Sveikos mamytės! Ar Jums galvos neskauda? Man pradėjo kairį smilkinį mausti, taip pulsuoti. Galbūt kas susidūrę?
Skauda dažnokai bet esu linkusi į migrenas, kadangi vaistų stengiuos nenaudoti tai tepu smilkinius "zvaigzdute" Magnus kvapas bet man padeda na ir brolis su sese naudoja galvos skausmui, tai gal ir Jum padėtų🙂
Peledyte parašė:
sveikos mielos mamytės! Sveikinimai visoms laukiančioms stebūklo 😊 norėčiau pasiteirauti, gal kuri iš jūsų turi diagnozę " žema placentos prieiga dengianti žiomenis…
Sveiki.Man šis dalykas yra.Sužinojau kai buvo 23 sav.nes pradėjau kraujuoti ir ptekau į klinikas.Savijauta įprasta tiesiog skirtas tausojantis režimas nuo to laiko į darba jau nebegrįžau sėdziu namie ir tausoju save.32 sav vėl darys echo žiūrės ar pakils pkacenta nors šansų labai mažai 😊😊😊jei ne...darys CP.
Kregzdute1 parašė:
Labas visoms. Ka rekomenduotumet pasekti is Instagramo? Kas kalba apie nestuma, gal kokiu kodu geru turi? 🙂
Tampu mama, gandro lizdas - dulos. Tampu mama ir rengia seminarus - pasiruošimas natūraliam, sklandžiam gimdymui.
Sportas, baseinai - gerda.mastermama.lt
Kregzdute1 parašė:
Labas visoms. Ka rekomenduotumet pasekti is Instagramo? Kas kalba apie nestuma, gal kokiu kodu geru turi? 🙂
Laba, aš seku miegopelytes, ketvirtastrimestras, gandro lizdas, gydytoja_greta, kalbamamos, gydytoja_marija, augantiseima, nuo.pirmo.kasnio
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai