BožkeK parašė:
Mane paskutiniu metu ,pries einant miegoti pradeda kresti saltis , atsigulus po kaldra ,atrodo taip salta ,drebu visa
Tai va va ir man tas pats 🫢😅
BožkeK parašė:
Mane paskutiniu metu ,pries einant miegoti pradeda kresti saltis , atsigulus po kaldra ,atrodo taip salta ,drebu visa
Tai va va ir man tas pats 🫢😅
Sveikos prisijungiu ir aš po 7menesiu bandymu pagaliau užkibo ir mums🥰 tikiuosi jog bus viskas gerai, taciau vis dar laukiu vizito pas gydytojo bet neštumo testas parode teigiama.
Simptomai mieguistumas, silpnumas. Bet nepykina tai pasiseke delto tikiuosi taip bus ir iki galo😎
Gegužis10 parašė:
Sveikos prisijungiu ir aš po 7menesiu bandymu pagaliau užkibo ir mums🥰 tikiuosi jog bus viskas gerai, taciau vis dar laukiu vizito pas gydytojo bet neštumo testas p…
sveika prisijungusi ir sveikinu 🥰
Iškarto su klausimu. Gydytoja pagal programą padarė gimdos kaklelio tyrimą. Pasakė, kad gali patepliot kažkiek, labai išsigandau, nes kraujas ir nėštumas man laaaabai didelis ,,red flagas", po prieš tai buvusio negimdyvinio nėštumo... ar nekenkia tie tyrimai ankstyviems nėštumams?? Gal žinote 🙈
angeliu parašė:
Iškarto su klausimu. Gydytoja pagal programą padarė gimdos kaklelio tyrimą. Pasakė, kad gali patepliot kažkiek, labai išsigandau, nes kraujas ir nėštumas man laaaab…
Man kažkada viena gydytoja yra sakiusi, jog galima daryti nėštumo metu, bet dėl ramybės dėl tepliojimo, geriau prieš ar po, nes psichologiškai tepliojimas kels nerimą.