viiva parašė:
Tos, kurios nejaučiate judesių - gal jūsų placenta priekyje? Man šiandien pasakė, kad priekyje, tai pasiguglinus sužinojau, kad normalu nejausti judesių.
Mano uzpakalineje sienelėje
jau retkarciais jauciu judesiukus
viiva parašė:
Tos, kurios nejaučiate judesių - gal jūsų placenta priekyje? Man šiandien pasakė, kad priekyje, tai pasiguglinus sužinojau, kad normalu nejausti judesių.
Mano uzpakalineje sienelėje
jau retkarciais jauciu judesiukus
BožkeK parašė:
Mano uzpakalineje sienelėjejau retkarciais jauciu judesiukus
![]()
Mano dugne. Irgi kol kad ne. Iki 20-24 sav yra normalu dar nejausti
Ežiukėė parašė:
Užjaučiu dėl netekties..
Na, čia jau kitas reikalas, kada žmogui kažkas jau tokio nutike yra... kai mes kai…
Del to perdeto nerimo pilnai pritariu. Jis daugiau zalos gali padaryti nei naudos🤔 bet nepalikite dar grupes, gal rasite cia ir naudingos informacijos ar patarimu laikui einant. Dar visi cieli 4 menesiai liko laukimo😀
Gal tiesiog kas neaktualu nepriimkite giliai. Bent man tai padeda.
Facebook geguzinuku grupei siek tiek maziau to nerimo jauciasi, prisijunkite tenais 🤞
Cinamo parašė:
Del to perdeto nerimo pilnai pritariu. Jis daugiau zalos gali padaryti nei naudos🤔 bet nepalikite dar grupes, gal rasite cia ir naudingos informacijos ar patarimu l…
Per fb dar pažįstamų kokių sutiksiu 😁 tai nesinori dėl to 😀 dar pabūsiu, bet ta idėja su kažkuo neigiamu ir dėt ženkliuką kokį, tai labai gera idėja. Asmeniškai aš, neimu į galvą, bet tiesiog gaila pačių tų, kurios taip pergyvena, nes nelabai gerai tai nei mamai, bei vaikeliui. Tiesiog 😊
Ežiukėė parašė:
Per fb dar pažįstamų kokių sutiksiu 😁 tai nesinori dėl to 😀 dar pabūsiu, bet ta idėja su kažkuo neigiamu ir dėt ženkliuką kokį, tai labai gera idėja. Asmeniškai aš,…
O kas jums yra neigiama? Kad kažkam paskausta klubus?ar kazkas nejaucia judesiu?kas tame blogo matote ? Tam ir skirta grupe ....taigi nestumas toks dalykas ,kad ne viskas rozem klotas...
Aš judesius jaučiu kiekviena diena , kartais silpniau kartais stipriau, vakar įpatingai smarkiai davėsi , pavyko ir nufilmuot kaip pilvas vos pasikelia. Mažai valgiau matyt pikta buvo , spardė mane. Bet vėlgi jaučiu nes pas mane nėra visai rėbalinio sluoksnio. Kas nejaučiat tikrai pajusit , viskas gerai. O kur placenta pas mane , nežinau , niekas nesakė. 13 diena skanas.
emma12 parašė:
Aš judesius jaučiu kiekviena diena , kartais silpniau kartais stipriau, vakar įpatingai smarkiai davėsi , pavyko ir nufilmuot kaip pilvas vos pasikelia. Mažai valgi…
Turėtų būti pažymėta knygutėje placentos vieta
agnee.r parašė:
Turėtų būti pažymėta knygutėje placentos vieta![]()
Aha jai tokia turėčiau
aš uk , pas mane appsas tik o ten nieko doro neparašė , beto dar neikart netikrino nei placentos nei nieko . Pažiūri trumpam kad širdutė plaka , išmatuoja ilgi ir laisva. 13 diena tikiuosi jau normaliai apžiūrės. Nežinau nei svorio nei placentos padėties , tik va kad hematoma nedingsta . Ja dažniau žiūri nei vaika
BožkeK parašė:
O kas jums yra neigiama? Kad kažkam paskausta klubus?ar kazkas nejaucia judesiu?kas tame blogo matote ? Tam ir skirta grupe ....taigi nestumas toks dalykas ,kad ne …
Tema uždaroma, nežadu su jumis apie tai diskutuoti 🙂
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai