Nerijus.S parašė:
Normaliame gimdyme nėra nieko baisaus, kas galėtų moterį išgąsdinti. Yra sunkumų, bet jokio baisumo nėra.
Atleiskit, o jūs gimdėt pats, kad taip drąsiai reiškiatės apie moters pojūčius jo metu?
Nerijus.S parašė:
Normaliame gimdyme nėra nieko baisaus, kas galėtų moterį išgąsdinti. Yra sunkumų, bet jokio baisumo nėra.
Atleiskit, o jūs gimdėt pats, kad taip drąsiai reiškiatės apie moters pojūčius jo metu?
Nerijus.S parašė:
Taigi prieš pradedant skatinti gimdymo veiklą moteriai, kuriai gimdymo veikla yra prasidėjusi spontaniškai, medikas turėtų paaiškinti štai ką:
Gal jūs eikit į savo temą viso TD neteršęs?
As tai galvoju, kad geriausia nuomones issakymas butu ignoras sitai temai...nes Nerijus turi savo nuomone ir kitos jam visai neidomos...vadinasi ir jis turetu buti mums neidomus....jei nei viena cia su juo nediskutuotume, tai gal pagaliau susiimtu ir eitu auginti savo vaiku, kaip visi normalus vyrai.
Sunny Day parašė:
Nu iš fantazijos srities jau čiaKoks dar mazgas, juk nesukineja ten vaikučio skersai išilgai, prieš visą procedūrą echo pažiūri
Po procedūros iš kart …
Čia jūs save taip raminat - kad aš fantazuoju? Kam man to reiktų? Tai greičiau jūs įsivaizduojat, kad vaikelis su gražiai išnarpliota virkštele ir 2 kubais vandens laukia kol bus pasukiotas? Ai, nu pasiskaitykit BET KURĮ šaltinį apie procedūros rizikas - pamatysit, kad žiauriai jau plačiai yra "fantazuojama". Su jais ir ginčykitės
Ne aš tas procedūras ir jų rizikos vertinimus atlieku - aš neturiu jokio tikslo tempti rezultatus į kažkurią pusę, ir tai netrukdo man objektyviai matyti situacijos iš šono.
Nerijus.S parašė:
o ta pribuveja pinigeliu negauna ydomu???
as ir pabendrauciau siltai maloniai zmogiskai jei kas sumoketu tik
as neisivaizduoju kam tie vyrai kisasi i ta gimdyma savo vyrui leidau buti tik prie galvos ir jei tyles nieko nekalbes bus nematomas.Jus ant tiek protingas o visi kiti durni nusipirke medicinos mokslus laksto su baltais chalatais ir iesko auku nu juokas ima
Nerijus.S parašė:
Mažų miestų ligoninės suinteresuotos Cezario pjūviais, nes turi mažiau moterų, o už pjūvį daugiau moka Ligonių kasos.
Ne tik mažų
fenix parašė:
Čia jūs save taip raminat - kad aš fantazuoju? Kam man to reiktų? Tai greičiau jūs įsivaizduojat, kad vaikelis su gražiai išnarpliota virkštele ir 2 kubais vandens …
Patikėkite, prieš darant šią procedūrą perskaiciau ne vieną šaltinį. Man 2sav prireike tam pribręsti ir suvokti, kad cp vis gi gali daugiau žalos pridaryti
O bet kam vaikelio ir neverčia, patikrina viską nuosekliai ar tinkamos tam sąlygos
paskaiciau tik pradzia o jau raso kaip is siaubo filmo
as isivaizduoju tokiu zmoniu buna ateina viska ytarineja kvepia paranoja ar cizofrenija
seka ar ziurek kede pastyta cia turbut ne veltui ji pastatyta o siaube tu mano viena tik zodi supratau planas viskas pagal plana o dievuliau tu mano man atrodo ponas Nerijau jus labiausiai ir bauginot savo zmona o ne gydytojai
su tokia istorija ir paranojisku aprasymu oskara yteikciau geriausiam rezisieriui.as nesuprantu tai ko jus nesumokejot savo zmonos ginekologei kad ji dalyvautu gimdyme??? kazkoks sadistas leist zmonai kankintis o dieve nu kazkas is fantastikos man vyras tikrai nepaaiskintu emiau du kart epidura ir dziaugiuosi 21 amzius.dantis tvarkotes ar operacijas darotes ir be vaistu????
Aukselisss parašė:
Pagal aprašymą visko tai bent kokius 5 pats pagimdė, o 10 dar priėmė
Uoga parašė:
Tai čia jūs bandote įrodyti, kad intervencijas ne tik kad perša, bet dar ir prievarta (slapta) padaro. Visoms. Visi gydytojai. Visose ligoninėse.
Tarkim man pirmo gimdymo metu sulasino oksitocina man nezinant (suleido ifiziologinio skyscio lasine) ir pasake pie tai tik po gimdymo, sake, kad nedaug, kiek tas nedaug - neaisku, nepaklausiau, nes irgi sventai tikejau, kad gydytojai zino, ka daro. O prireike jo po to, kai po kaklelio apziuros suretejo saremiai ir pasak gydytojos retejo kudikio tonai. (Jau gerokai veliau internete radau informacija, apie oksitocino gimdyvei injekcijos ir kudikio zindymo reflekso koreliacija- po sintetinio oksitocino injekcijos gimdyvei, gimes vaikas turi zindymo sunkumu, o dideles oksitocino dozes gavusios gimdyves jau po 3men maitina tik is buteliuko, maniskis is pradziu nerode jokio noro zisti, priepieni sesutes maitino jam sauksteliu dar gimdymo palatoje).
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai