arma80 parašė:
Na pabandyti tikrai galima, man rodos nepakenks ;)
aciu uz patarima, pabandysiu blogiau jau nebus,o gal sugris mano KB
siaip nakvisu alieju jau antra cikla geriu, bet chia seklu dar neteko bandyti
arma80 parašė:
Na pabandyti tikrai galima, man rodos nepakenks ;)
aciu uz patarima, pabandysiu blogiau jau nebus,o gal sugris mano KB
siaip nakvisu alieju jau antra cikla geriu, bet chia seklu dar neteko bandyti
J.Vaida parašė:
na vatai ir paaiskejo tavo kiausinio atemimo priezastis
kilk toliau!
aciu, ka as be jusu daryciau, pripildau nesamoniu,o po to verkiu ir nervuojuosi
Souri parašė:
aciu, ka as be jusu daryciau, pripildau nesamoniu,o po to verkiu ir nervuojuosi![]()
tai kokia isvada?
NESINERVUOK ANKSCIAU LAIKO!!!
tik greiciausiai zinai, bet perspesiu dar karta
jei ne tuo paciu laiku pasimatuoji bkt, td i grafika suveda apskaiciuota bkt, kuri turejo buti ta valanda, kada iprastai matuoji.. tada jau buna du skaiciukai po kablelio.. va pvz kaip pas mane tevu-darzelis.lt/rk82046@151108465ec visur kur trigdis, du skaiciai po kablelio, nes matavau bkt anksciau nei iprastai
Souri parašė:
dabar suapvalinau 0.05 tikslumu, ir palieka kiausa, ir dar uzpilde daugaiu nei pries tai turejau![]()
![]()
Su tais žymėjimais, po 0,0... netikslu, nes jei pakreipsi vienaip jau gali atrodyt 0,05, o jei kitaip, tai gal dar tik 0,02. Tai pvz vadovaujuosi "jei tarp 36,4 ir 36,5, tai 36,45" Bet pvz jei tik toks vaizdas, kad 36,41 tai neabejotinai palieku 36,4
rentapro parašė:
Pažiūrėjau į NT po 2 valandų ir va ką radaukaip suprantu čia išdžiuvimas
bet niekada nesu savo NT mačiusi to išdžiuvimo, tai toks keistas jausmas :)…
Na man su tokiais melynais buvo taip.. bet sulaukiau mmm jau du kart bet linkiu kad tau nebutu isdziuvimas
nesigilink parašė:
Su tais žymėjimais, po 0,0... netikslu, nes jei pakreipsi vienaip jau gali atrodyt 0,05, o jei kitaip, tai gal dar tik 0,02. Tai pvz vadovaujuosi "jei tarp 36,4 ir …
Ti vat as dar abejojau kiek ten po to kablelio, nes vienaip pakreipi maziau,kitiap daugiau, tai savo nuoziura pazymejau, nuo siol tik 0,05 apvainsiu, nes tikrai man cia iskraipe
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/bkt-grafikai-konsultaciju-biuras-9
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai